Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Weer eens iets anders dan de speeltuin: hier wil je naar toe met kinderen

Aangeboden door Delft Fringe Festival 17 mei 2019

Ben je uitgekeken op de speeltuin? Neem je kinderen op tussen 1 en 9 juni mee naar het Delft Fringe Festival. Dan zijn er superveel leuke voorstellingen voor kinderen. En stiekem zijn die óók heel leuk voor volwassenen. 

Dion The Great Magician

Deze voorstellingen zijn er voor kinderen

Er zijn maar liefst 475 voorstellingen van makers uit heel Nederland tijdens het Delft Fringe Festival. Een aantal daarvan zijn geschikt voor de hele familie. Zo kun je naar Dion The Great Magician: een betoverende familievoorstelling van illusionist, danser en theatermaker Dion. Hij reist over de hele wereld en komt nu voor het eerst naar Delft met zijn show. Ook oude bekende Jehee Vertelt komt een verhaal vertellen. Is jouw kind gek op sprookjes? Dan mag je de voorstelling ‘Prins Zes, een verdraaid sprookje’ niet missen. In totaal zijn er zeven shows die leuk zijn voor kinderen. Benieuwd welke? Kijk dan even hier. De familievoorstellingen zijn te zien op zaterdag 1  juni, zondag 2 juni, woensdagmiddag 5 juni, zaterdag 8 juni of zondag 9 juni.

Fringe 4 Kids Tour

Heb je geen zin om zelf het programma uit te pluizen? Tijdens de Fringe 4 Kids Tour wordt dit allemaal voor je geregeld. Jij en je kinderen bezoeken twee familievoorstellingen op verschillende locaties in de stad en volgen tussendoor een spannende speurtocht die wordt georganiseerd door Via Vanessa. De tour duurt – inclusief optredens – twee uur. Je hoeft dus niet bang te zijn voor wiebelende kinderen. De tour is op woensdag- zaterdag- en zondagmiddag (5, 8, 9 juni) en start om 13.00 uur. Voor kinderen is drinken en een snoepje inbegrepen. Lijkt het je wat? Je kunt ‘m hier boeken!

Buro Nieuw Perspectief

Geen kinderen (mee)? Bezoek dan deze voorstellingen

Gaan je kinderen niet mee naar het Delft Fringe Festival of wil je gewoon nóg een keer naar het festival? Dan heeft festivaldirecteur Roel Funcken nog wel wat tips voor je. “Buro Nieuw Pespectief is een aanrader: zij treden dit jaar op in het Microtheater en maken een voorstelling aan de hand van wat de ruimte te bieden heeft. Ze maken bijvoorbeeld muziek op het meubilair.” Ook het optreden van Eva van den Bosch wil je niet missen. “Zij is een waanzinnig goede maker: die voorstelling grijpt je naar de strot. Ze maakt muziektheater en treedt op bij diverse locaties in de stad.” Verder tipt Roel de voorstellingen van Mackor de Muynck, Prima Donna’s en Vlamousse. Tickets voor alle voorstellingen scoor je hier.

Enneh, wil je meer weten over Fringe 4 Kids? Klik dan op de onderstaande oranje button!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Delft Fringe Festival. Meer over Delft Fringe Festival ontdekken?

Delft Fringe Festival bezienswaardigheden

Gasthuissteeg 12, Delft

Bekijk meer:bezienswaardigheden

adv.