Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

3 x leuk om dit weekend te doen in Delft

Door Iris Olsthoorn 15 november 2019

Het is weer weekend! Je kunt natuurlijk met je kinderen voor de buis gaan hangen om de Sinterklaasintocht op TV te kijken, maar je kun ook lekker op pad in Delft. We hebben drie activiteiten voor je op een rij gezet voor het weekend van 15 tot en met 17 november. 

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Decembermarkt in de Hofstee

Zaterdag 16 november is er een rommelmarkt/decembermarkt in wijkcentrum de Hofstee van 9.00 tot 15.00 uur. Je kunt er tweedehands spullen, antiek, cadeautjes, kerstkaarten, sieraden én speelgoed kopen. Ook zijn er verschillende workshops voor kinderen, zoals tekenen, kerstwaxinelichtjes maken en mindfullness. Om het extra gezellig te maken, zijn er optredens van Blue Notes en Musical VAK-kids. Ook stuurt de Sint een paar pieten naar de Hofstee. Kinderen kunnen hun schoen zetten en een tekening achterlaten voor de Sint.

Hofstee

Decembermarkt in de Hofstee

Zaterdag 16 november is er een rommelmarkt/decembermarkt in wijkcentrum de Hofstee van 9.00 tot 15.0...

Delfts Blauwe Dagen

De gemiddelde toerist in Delft doet drie dingen: hij gaat naar de Nieuwe Kerk, het Prinsenhof en naar Royal Delft. Gek genoeg hebben niet alle Delftenaren dit lijstje afgestreept. Maak er zaterdag 16 en zondag 17 november een begin mee en bezoek Royal Delft tijdens de Delfts Blauwe Dagen. Je mag dan gratis naar binnen! In dit artikel lees je er alles over:

Gratis naar één van de bekendste musea van Delft: het kan dit weekend

De gemiddelde toerist in Delft doet drie dingen: hij gaat naar de Nieuwe Kerk, het Prinsenhof en naa...

Koffie en whiskey proeverij

Wil je voor de feestdagen alvast zorgen dat jij na het dineren de lekkerste drankjes op tafel zet? Dan kan je inspiratie opdoen bij de Whiskey & Coffee proeverij van Neef Rob en WineandMorebyArjan. Zij selecteren de lekkerste whiskey’s en koffies voor je en gieten dit in een gezellige schenkerij. Voor meer info en inschrijven kun je mailen naar [email protected]

neef rob delft

Whiskey & Coffee proeverij

Wil je voor de feestdagen alvast zorgen dat jij na het dineren de lekkerste drankjes op tafel zet? D...
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.