Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doen dit weekend: super lekkere boodschappen scoren op de streekmarkt

Door Iris Olsthoorn 4 oktober 2017

Ga jij watertanden bij de woorden biologische kaas, blozende frambozen en druivenbonbons? Dan ben je dit weekend sowieso in je sas met een bezoekje aan de Streekmarkt ‘De Tuin van de Randstad’ in Den Hoorn. Heel veel makers en telers komen bij elkaar en nemen hun lekkerste producten mee. 

De druivenkwekerij Nieuw Tuinzight wordt zaterdag 7 oktober helemaal omgetoverd tot grote streekmarkt. In de serres, de tuin en zelfs op de laan staan die dag allemaal kraampjes met álles uit deze regio. En dan bedoelen we ook echt álles, hè: van schapenvachtjes tot bloembollen en van advocaat tot ganzenborst.

Schminken en voetmassage

Behalve veel leuks en lekkers kopen, kan je ook een boel activiteiten te doen. Zo kunnen kinderen zich laten schminken terwijl moeders (of vaders, natuurlijk) genieten van een fijne voetmassage. Ook is de brandweer aanwezig om de vlam in de pan te blussen. En dat is nog maar een kleine greep uit het enorme programma van deze streekmarkt. Het is 20 minuutjes fietsen vanaf het centrum van Delft, maar dan heb je ook wat.

Wiewatwaar: Zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 17.00 uur bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight,  aan de Zwethkade-zuid 45  in Den Hoorn.

adv.