Dit weekend: Live kijken bij een échte opgraving en naar een Volksfeest

Door Iris Olsthoorn 13 oktober 2017

Yes, het is weer (bijna) weekend! Tijd om er op uit te trekken met je vrienden, buurvrouw of je kinderen. Er is weer genoeg te doen in Delft: 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Open Archeologiedag

steven jongma
Foto: Spoorzone Delft

Tijdens de Open Archeologiedag doet zich een unieke kans voor in Delft. Op Zaterdag 14 oktober gaat stadsarcheoloog Steven Jongma onderzoek doen ter hoogte van de voormalige Prinses Irenetunnel. Uit eerdere opgravingen bleek al dat er op die plaats een huisje heeft gestaan, dus de kans is groot dat de archeologen die dag écht een vondst doen. Meer weten? Dat lees je in dit artikel. 

Volksfeestje bij de Oude Jan

oude jan nieuwe luifel

Café de Oude Jan heeft een spiksplinternieuwe luifel aan het café. Om dat te vieren, geven ze vrijdag een feestje mét live muziek! Het thema? ‘We gaan naar de haaien!’ Verder staat er Magners op de tap en speelt er een toffe bluesband. Meer over dit volksfeestje lees je in dit artikel.

Café de Oude Jan cafés

nu gesloten10:00 - 02:00

Heilige Geestkerkhof 4, Delft

Bekijk meer:cafés

Prince-festijn bij STECK

Wie zin heeft om een avondje terug te gaan naar de jaren ’80 en ’90 kan zaterdag helemaal los gaan bij STECK! Prince Tribute band PRIN6 geeft die avond een spectaculaire show. Prince Faar, een van de bandleden, is door Prince himself ontdekt en mocht met hem mee op tour. Meer over dit gegarandeerd leuke feestje lees je in dit artikel. 

STECK cafés

nu gesloten20:00 - 05:00

Kromstraat 25, Delft

Bekijk meer:cafés

Speedbootje bouwen

Het Science Centre van de Technische Universiteit Delft
Science Centre Delft

Op zoek naar een leuk begin van de herfstvakantie met je kids? Bij het Science Centre organiseren ze de hele week leuke workshops voor kleine techneutjes. Op zondag 15 oktober kunnen kinderen vanaf zeven jaar een speedbootje bouwen. Door middel van een vuurtje kan je je eigen bootje laten varen.

Wiewatwaar: zondag 15 oktober, 11.00 uur. Extra kosten: €3,-

Science Centre Delft

nu gesloten10:00 - 17:00

Mijnbouwstraat 120, Delft

Beautyevent bij de nieuwe Etos

nagels schoonheidssalon delft

Ben je helemaal fan van make-up, verzorging en lekker tutten? Dan zit je op zaterdagmiddag 14 oktober goed in de nieuwe Etos aan de Martinus Nijhofflaan. Daar geven ze een beauty event met tips, tricks en beauty advies.

Wiewatwaar: Zaterdag 14 oktober van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Etos Nijhoff Passage Delft drogisterijen

nu gesloten09:00 - 22:00

Martinus Nijhofflaan 25, Delft

Bekijk meer:drogisterijen
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶