Dit weekend: ga op de foto met Paw Patrol en laat je gratis opsluiten in een escaperoom

Door Iris Olsthoorn 16 juni 2017

Yehes, (bijna) weekend! Er is weer van alles te doen in Delft en omdat je natuurlijk geen zin hebt om alle agenda’s af te struinen, hebben wij weer wat leuke tips voor je op een rijtje gezet: 

<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶

Ontmoet de pups van Paw Patrol

paw patrol

Is jouw kind gek van het tv-programma Paw Patrol? Dit weekend komen de heldhaftige pups Chase en Marshall naar de Hoven om ze te ontmoeten. Vergeet je telefoon of camera niet, want je mag met ze op de foto!

Wiewatwaar: Zaterdag 17 juni, op het plein bij Mirell. Vanaf 13.00 tot 16.00 uur, telkens op het hele uur. Tussendoor nemen de puppy’s even pauze.

De Hoven Passage winkelcentra

nu open08:00 - 20:15

Troelstralaan 67

Bekijk meer:winkelcentra

Feestje in het stadskantoor

stadskantoor delft

Sinds begin deze week is het stadskantoor open en we keken er al even binnen. Maar zaterdag pakt de gemeente uit met een feestje. Zo kan je de strijd met de tijd aangaan in de pop-up escaperoom, plaatsnemen op de stoel van de burgemeester en op handtekeningenjacht gaan in het nieuwe gebouw.

Wiewatwaar: Zaterdag 17 juni van 11.30 uur tot 15.00 uur. Het volledige programma vind je hier. 

Eten in de moskee

Baklava suikerfeest
ANP

De ramadan is nog steeds in volle gang. Aanstaande zaterdag kan je van de moslims zelf horen of het hen dit jaar zwaar valt tijdens de zogenaamde iftar maaltijd in de Sultan Ahmet Moskee. De ‘iftar’ is de maaltijd die moslims eten wanneer de zon onder is tijdens de ramadan. Dat betekent dus dat je vanaf 21.30 uur kunt meegenieten van lekkere hapjes!

Wiewatwaar: Zaterdag 17 juni van 21.30 tot 23.00 uur op de Duke Ellingtonstraat 201.

Verjaardag van de Oude Jan

oude jan 7 jaar
Foto: Facebook Oude Jan

Dit jaar is café de Oude Jan zeven jaar in bezit van de huidige eigenaren en dat vieren ze natuurlijk! Dit vieren ze een mini-festival in Braziliaanse carnavalssferen. Verwacht samba, straatacts en het nodige bier natuurlijk. Copaaaa, Copacabana!

Wiewatwaar: zaterdag 17 juni vanaf 16.00 uur.

Café de Oude Jan cafés

nu open10:00 - 02:00

Heilige Geestkerkhof 4

Bekijk meer:cafés

TOOST

toost foodtruck festival
Foto: TOOST Foodtruck festival

Dit weekend komt er bij onze buren in Schipluiden een hele karavaan aan etenswagens het dorp binnen rijden. Op TOOST Foodtruckfestival vind je rijdende eetkramen met namen als Pofferdikkie, Toeters en Ballen en Wurstmeister. Naast lekker eten kun je ook creatieve workshops voor kinderen en muzikaal vermaak verwachten. Je hoeft je dus zeker niet te vervelen als je je derde broodje bal of bakje friet naar binnen schuift.

Wiewatwaar: 16 tot en met 18 juni, op de Tiendweg naast Sportpark Keenenburg. Kijk voor de exacte tijden per dag bij het Facebookevenement.

Midden-Delfland Dagen

Open Boerderijdagen

Op 17 en 18 juni zijn er in Schipluiden, Den Hoorn, Vlaardingen, Maasland, Maassluis, Schiedam een heleboel bijzondere activiteiten te doen. Een kleine greep uit het programma van veertig: tractorenshow, boottocht, huifkartocht, op bezoek bij de boer en naar een wijnboerderij. Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is wel te doen tijdens de Midden-Delfland Dagen. Voor het hele programma kan je hier terecht. 

Feest op het Van Foreestplein

Dit weekend vieren buurtbewoners de allereerste editie van het ‘Feest op het plein van Foreest’. Je kunt er workshops rappen, basketbal en straatvoetbal volgen, stoepkrijten, suikerspinnen eten en er is een clown aanwezig.

Wiewatwaar: Vrijdag 16 juni, van 15.30 tot 20.00 uur.

Workshop kalligrafie voor kids

kaligrafieTer ere van de tentoonstelling Verboden Porselein – Exclusief voor de keizer (je weet wel, die ene die Máxima heeft geopend) organiseert Museum het Prinsenhof 17 juni een kinderworkshop kalligrafie. Dit is een soort handlettering, maar dan met een inktstaaf, inktsteen en een waterdruppelaar. De workshop is helemaal gratis en is bedoeld voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Meld je wel van te voren even aan: dat kan via reservering-[email protected].

Wiewatwaar: van 13.30 tot 15.30 uur in Museum het Prinsenhof.

Museum Prinsenhof Delft musea

nu open11:00 - 17:00

Sint Agathaplein 1

Bekijk meer:musea
<< < Pagina 1 / 8 >
⟵ swipe swipe ⟶
Foutje gezien?

Lees mee en reageer!

Reactie