Weekend! 7 x superleuk om te doen in Delft

Door Iris Olsthoorn 14 december 2018

Na een week lang hard werken, zijn we er allemaal weer aan toe: weekend! Er is zoals altijd weer héél veel leuks te doen in en rondom Delft, dus je hoeft niet bang te zijn je te vervelen. Hier kun je bijvoorbeeld naartoe: 

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kerstmarkt Van Foreestplein

Het Van Foreestplein wordt op vrijdag 14 december geheel gehuld in kerfstsferen. Er is een kerststal, een heleboel kraampjes en je kan er heerlijke kerstlekkernijen eten. Dit jaar is er ook een loterij voor het goede doel. Dat is dit jaar het Alzheimer Café Delft.

Wiewatwaar: Vrijdag 14 december van 15.00 tot 21.00 uur.

Santarun

Dit weekend rennen er honderden kerstmannen door Delft. Say what?! Ja echt! Op zondag 16 december is dé Santa Run in Delft. In dit artikel lees je er alles over. En je kunt nog meedoen!

santa run

Ho, ho, ho eens even: binnenkort is er een Santa Run in Delft

Binnenkort rennen er honderden kerstmannen door Delft. Say what?! Ja echt! Op zondag 16 december is ...

Delft Vertelt

Foto: Rietveld Theater / Hans Dunlop

Is er een betere tijd voor verhalen dan de kerstperiode? Wij denken van niet. In het Rietveld Theater is het dit weekend weer tijd voor Delft Vertelt. Tijdens deze bijzondere voorstelling vertellen jonge en oude Delftenaren allerlei bijzondere verhalen. Van een gekke ontmoeting in de buurtsuper, tot een verhaal uit de Tweede Wereldoorlog. In dit knusse theater beleef je sowieso een gedenkwaardige middag.

Wiewatwaar: zondag 16 december van 15.00 tot 17.00 uur. Kaartje kost €8,50 en koop je hier.

Rietveld Theater theaters

Nu open09:00 - 18:00

Rietveld 49, Delft

Bekijk meer:theaters

Kerstmarkt Den Hoorn

kerstmarkt delft den hoorn
Foto: Facebook Kerstmarkt Den Hoorn

Voordat de kerstdagen losbarsten kan je de kerstmarkt in Den Hoorn bezoeken. Op vrijdag 14 december staat het centrum van dit dorp vol met gezellige kramen. Goed voor last-minute kerstcadeau’s, mooie kerstoutfits voor het hele gezin, lekkere hapjes of delicatessen voor tijdens je kerstdiner.

Wiewatwaar: Vrijdag 14 december van 16.00 tot 21.00 uur.

Kerstmarkt Pijnacker

Foto ter impressie

Als je van kerstlichtjes, winters eten en gezelligheid houdt, moet je op zaterdag 15 december 2018 echt even naar het centrum van Pijnacker. Daar wordt een fijne kerstmarkt gehouden op en rondom de Romme Singel. Je vindt er kraampjes met allerlei leuke kerstcadeau’s en er zijn activiteiten voor kinderen.

Wiewatwaar: Zaterdag 15 december van 10.00 tot 18.00 uur rondom de Romme Singel.

Dickens feest in Rijswijk

kerstmarkt
Foto ANP

Op vrijdag 14 december staat het winkelcentrum in Oud Rijswijk helemaal in het teken van Dickens. Er staan kraampjes, er is eten en drinken én spetterend optreden van een balletgroep. Om 19.00 uur ontsteekt de burgemeester van Rijswijk de lichtjes van de kerstboom.

Wiewatwaar: Vrijdag 14 december van 15.00 tot 21.00 uur.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.