We mogen weer: 5 x superleuke tips voor dit weekend in Delft

Door Iris Olsthoorn 8 februari 2019

Het is vrijdag en dat betekent: BIJNA WEEKEND! We trekken er natuurlijk op uit om iets leuks te doen. Nog geen inspiratie? We zetten vijf leuke feestjes of activiteiten voor je op een rijtje. 

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Open dag bij De Lelie

workshop de lelie

Ben jij (net als zo’n beetje heel Delft) verzot op de chocolade van De Lelie? Dan is deze zaterdag je geluksdag. Tussen 12.00 en 16.00 uur kun je een kijkje nemen bij de chocolaterie, een workshop volgen en natuurlijk héél veel chocolade proeven. Het thema is – hoe toepasselijk – Sjakie en de Chocoladefabriek. Want een chocoladehemel, dat is het!

Je leest er meer over in dit artikel:

Binnenkort houdt De Lelie een open dag en je kunt er gratis (!) chocolade proeven

Best of IDFA

Filmfestival IDFA afgelopen jaar gemist? Niet getreurd, want Filmhuis Lumen zorgt dat je de beste films alsnog te zien krijgt. Op zaterdag 9 februari kun je naar een middag vullend programma waar je vier toppers van films bekijkt. Los Reyes, Don’t be a dick about it, Island of the hungry ghosts en De man die achter de horizon keek, worden allemaal vertoont op het witte doek.

Wiewatwaar: zaterdag 9 februari vanaf 12.00 uur. Kaartje kost €25,-. Kijk hier voor meer info. 


Meer over Filmhuis Lumen Delft ontdekken?

Filmhuis Lumen Delft bioscopen

Nu open14:00 - 00:00

Doelenplein 5, Delft

Bekijk meer:bioscopen

Gluren bij de Buren

Foto: Gluren bij de Buren

Op zondag 10 februari staat er een nieuw en heel bijzonder festival op de agenda: Gluren bij de Buren. In allerlei Delftse huiskamers vinden optredens plaats; van portiekflat tot villa en van rijtjeshuis tot bungalow. Leuke gratis optredens én binnenkijken bij bijzondere huizen…Dat is een leuke combinatie als je het ons vraagt.

In dit artikel lees je er meer over:

Superleuk: bij dit nieuwe festival gluur je binnen bij Delftse huizen

Karaoke!

karaoke

Baal jij ook elke week dat we in Delft geen karaokebar hebben? Dan is dit weekend extra speciaal. Want bij Ciccionina kan je dit weekend helemaal los op I want to break free en een heel legioen aan andere nummers tijdens Ciccio’s Karaoke Night. Uniek kansje om heel Delft van jouw zangkunsten te laten genieten, toch?

Wiewatwaar: Vrijdag 9 februari, vanaf 23.00 uur. Toegang is gratis tot 00.30 uur.


Meer over Club Ciccionina ontdekken?

Club Ciccionina cafés

Nu open17:00 - 05:00

Kromstraat 24, Delft

Bekijk meer:cafés

Komisch talent van Delftse bodem

Je kent hem misschien van TV of van een van zijn eerdere theaterstukken: cabaretier Pieter Jouke. Dit weekend staat hij in Delft op de planken met de try-out van zijn show ‘Gloeiende Plaat’. Een mooie kans om deze celeb van heel dichtbij te zien, in het knusse Rietveld Theater! “Ik doe eigenlijk altijd mijn dernière (laatste show) en een try-out van mijn avondvullende programma’s in Delft. Dat vind ik wel het fijnst. Je hebt hier fijne theaters én ik mag spelen voor ‘mijn mensen’, het publiek waarbij ik thuis ben”, vertelde hij ons eerder.

Wiewatwaar: Vrijdag 8 februari om 20.30 uur. Kaartjes kosten €14.50 en koop je hier.


Meer over Rietveld Theater ontdekken?

Rietveld Theater theaters

Rietveld 49, Delft

Bekijk meer:theaters
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.