Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x deze Delftse sportscholen/yogastudio’s geven online workouts

Door Rosanne Becker 24 maart 2020

De sportscholen blijven nog een tijdje dicht. Om Delftenaren toch nog een beetje in shape te houden bieden een aantal sportscholen/yogastudio’s online programma’s aan zodat je kunt blijven trainen. Handig!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Fitness en Health club

View this post on Instagram

WEEK 1 FROM LIVE TOTAL BODYSHAPE AT HOME 💪. Wat een enthousiasme en positieve reacties van iedereen 🙏. Dankbaar dat we elkaar dmv creatieve oplossingen kunnen helpen, fit blijven, verbonden voelen en lol hebben. Ook virtueel. Laten we dit vasthouden. Ik kijk er naar uit jullie ook aankomende week weer online te zien via mijn YOUTUBE kanaal zodat we samen kunnen knallen! Tag mij in jouw video's en ik plaats ze online. Spread the energy! TOTAL BODYSHAPE LIVE AT YOUTUBE CHANNEL: I4YOU COACHING BY ANNEMARIEKE 🔥 . MAANDAGAVOND 20:00U WOENSDAGAVOND 20:00U VRIJDAGAVOND 20:00U . Abonneer je en blijf ook Instagram volgen voor de laatste updates! Deel mijn invite om workouts mee te doen met iedereen die het leuk vindt om deel te nemen. Liefs, Annemarieke #liveworkouts #workoutfromhome #freeworkout #gymathome #bodyshape #totalbodyworkout #onlinegym #thuisworkout #thuissporten

A post shared by I4YOU COACHING BY Annemarieke (@i4you.coaching.by.annemarieke) on

Je kunt nu thuis de total bodylessen volgen van Annemarieke van Fitness en Health club. De lessen zijn gratis. Blijft op de hoogte met updates via Instagram en volg de online lessen via YouTube. Succes!


Meer over Fitness & Health Club Delft ontdekken?

Fitness & Health Club Delft sportscholen

Geopend07:00 - 22:30

Papsouwselaan 291, Delft

Bekijk meer:sportscholen

Queens

Bij dames sportschool Queen’s kun je online sportlessen volgen. Op het Instagram account van Queen’s posten ze elke dag een workout. Het enige wat jij nog moet doen thuis, is in je sportkleding springen en gaan! Naast dat Queen’s online lessen geeft, is het elke zaterdag bakdag. Ze delen lekkere en gezonde recepten met je.


Meer over Sportschool Queen’s ontdekken?

Sportschool Queen’s sportscholen

Geopend09:00 - 12:00 |17:00 - 21:00

Surinamestraat 7, Delft

Bekijk meer:sportscholen

Vrij in je lichaam

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, glimlacht, staan en binnen

Helaas is ook yogastudio Vrij in je lichaam nog een tijdje dicht. Maar niet getreurd, de komende periode biedt de yogastudio een livestream aan. Zorg ervoor dat je elke maandag, dinsdag en woensdagavond van 20.00 tot 21.15 uur klaarligt met je yogamatje. Sport je liever in de ochtend? Dat kan ook! De online lessen worden ook gegeven op dinsdag, woensdag en vrijdagochtend van 09.30 tot 10.45 uur. En op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.15 uur. De Yin les zorgt voor ontspanning, iets wat we wel kunnen gebruiken deze periode! Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan de live sessies.


Meer over Vrij in je lichaam ontdekken?

Vrij in je lichaam yoga

Phoenixstraat 66, ruimte 103, Delft

Bekijk meer:yoga

Anytime fitness

Foto: Facebookpagina Anytime Fitness

Anytime Fitness heeft een speciaal programma opgestart op Facebook, namelijk: Stay Home Stay Healthy programma! De sportschool heeft met veel plezier een sportprogramma voor je samengesteld. Er zijn drie verschillende niveaus waaruit je kunt kiezen: beginner, gemiddeld en gevorderd. Je kunt jezelf natuurlijk uitdagen om een niveau hoger te gaan of om de oefeningen te verzwaren door bijvoorbeeld meer herhalingen te maken. Ook kun je gewichten toevoegen aan je oefeningen, voeg bijvoorbeeld een paar flesjes water, pakken spaghetti en/of een goed gevulde tas. Stay home, stay healty!


Meer over Anytime Fitness ontdekken?

Anytime Fitness sportscholen

Beethovenlaan 230, Delft

Bekijk meer:sportscholen

Buurtsportcoaches Delft voor Elkaar

Foto: Facebookpagina Delft voor Elkaar

Bewegen is nu eenmaal heel belangrijk. En nu door de coronacrisis met zijn allen sporten even niet mogelijk is, hebben de buurtsportcoaches van Delft voor Elkaar speciaal voor jou oefeningen online gezet, zo blijf je lekker in beweging! Bekijk de online trainingen via het YouTube-kanaal van Delft voor Elkaar. Wij wensen je alvast veel sterkte met je spierpijn.


Meer over Delft voor Elkaar ontdekken?

Delft voor Elkaar

Geopend09:00 - 17:00

Van Bleyswijckstraat 91, delft

Lees ook

Toch geen huisartsenpost op Sportpark S.V. Den Hoorn

De plannen voor een coronacentrum op SV Den Hoorn gaan niet door. Er wordt gewerkt aan een alternati...
Fitness & Health Club

Sonja en Wim sporten al jaren bij Fitness & Health Club Delft en dit is waarom

Sonja en Wim Bos zijn bekende gezichten van Fitness & Health Club Delft. Ze sporten al jaren bij dez...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Corona Doen

adv.