Voetbal kijken en burgers eten: hier doe je dat dit weekend in Delft

Aangeboden door Tierney’s Irish Pub Delft 9 augustus 2018

De échte voetbalfans weten het ongetwijfeld: in het weekend van 10 augustus start de Engelse premier league. Heb je zin om deze wedstrijden in een gezellige pub te kijken? Dan moet je vrijdag, zaterdag en zondag bij Tierney’s Irish Pub zijn.

Zoals het hoort in een echte pub wordt zo’n beetje elke sportwedstrijd hier uitgezonden: van rugby tot boksen én natuurlijk voetbal. Vrijdag start het Engelse voetbalseizoen en daarom kun je het hele weekend voetbal kijken bij de pub. Er hangen vier grote tv’s, dus je hebt áltijd goed zicht op de wedstrijd.

Voetbal + hamburgers = topcombinatie

“Vooral de openingswedstrijd van vrijdag moet je gezien hebben”, vertelt PJ van Tierney’s Irish Pub. “Dan speelt Manchester United tegen Leicester City. En omdat een voetbalwedstrijd altijd een goede match is met eten, hebben we vrijdagavond een actie: je scoort een hamburger met een glas bier voor maar €12,-. Je kunt kiezen uit classic cheddar, chipotle chicken, cool ranch veggie burger, of een BBQ bacon cheddar burger.”

Wij zeggen: be there! De wedstrijd van vrijdagavond begint om 20.00 uur. Je bent natúúrlijk welkom om eerder al een hapje te komen eten. Voor het complete speelschema kun je hier kijken.

hamburger friet tierney's irish pub
Topper

Hamburger en bier voor €12,-

Tierney’s Irish Pub Delft
Eten en drinken - Geldig t/m 10 aug 2018

Tierney’s Irish Pub Delft restaurants en horeca

Nu gesloten15:00 - 01:00

Kromstraat 29, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.