Vet! Je mag dit weekend binnenkijken bij het oude stationsgebouw

Door Iris Olsthoorn 1 juni 2018

Zeg al je plannen voor zaterdag maar af! Want op 2 juni kun je een kijkje nemen bij een van de mooiste gebouwen van Delft: het oude stationsgebouw. Tijdens de Dag van de Bouw gooit de projectontwikkelaar de deuren open. 

Vroeger kwam je er misschien iedere dag, maar er is een grote kans dat je al héél lang geen voet meer gezet hebt in het oude stationsgebouw. Nadat er een tijdje anti-krakers inwoonden, is Du Prie bouw & ontwikkeling er al een tijdje flink aan het klussen. Over een aantal maanden kunnen we er eten en drinken bij het nieuwe Pavarotti. Maar zo lang hoeft je dus helemaal niet meer te wachten met binnenkijken! Dat kan aanstaande zaterdag al even. De bouwmeesters zullen je deze ochtend meer vertellen over de renovatie.

Op de eerste verdieping komen nieuwe kantoorruimtes. Deze verdieping blijft nog even geheim voor het grote publiek: tijdens de Dag van de Bouw ben je alleen welkom op de begane grond.

Wiewatwaar: op zaterdag 2 juni tussen 09.30 uur en 12.00 uur is er ‘vrije inloop’. Je komt binnen via de ingang aan het Stationsplein. Let op: je wordt aangeraden om ‘vlak en dicht schoeisel’ te dragen.

Lees ook:

pavarotti station delft

Nog een paar maanden, dan kunnen we pasta en pizza eten in het oude station

De bouwvakkers zijn al een paar maanden druk aan het klussen om het oude station te verbouwen tot ka...
spoorzone spoorloos

Er komt een nieuw park achter het oude station en zo gaat het eruit zien

Zo langzamerhand is er steeds meer af in de Spoorzone en kan er eindelijk meer geklust worden aan de...

 

adv.