5 x nieuwe dingen die je kunt leren bij De VAK

Aangeboden door De VAK Delft, centrum voor de kunsten 13 juni 2018

Van nieuwe dingen leren kan je héél gelukkig worden. Daar weten ze bij De VAK alles van! Vanaf september (mooi na de zomervakantie!) kun je daarom een aantal hele toffe nieuwe dingen leren tijdens een cursus. Benieuwd naar het complete cursusaanbod? Kijk dan even hier.

De cursussen worden in september overigens niet meer gegeven in het vertrouwde gebouw aan de Westvest, maar in het nieuwe OPEN aan het Vesteplein. Daarnaast is wijkcentrum De Hofstee nog steeds de locatie van De VAK in de wijk Tanthof.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Van broek tot boek

Echt waar: je kunt een oud kledingstuk veranderen in een boek! Hoe dan? Dat ga je leren tijdens de cursus van broek tot boek. Je leert zelf papier maken van de stof van je broek, boekbinden en druktechnieken uitvoeren. Daarnaast dient je broek ook als inspiratiebron voor het ophalen van herinneringen. Die ga je omzetten in verhalen en gedichten voor ín het boek. Een superleuke cursus voor creatievelingen!

De cursus bestaat uit 10 lessen en start 14 september.

Inschrijven doe je hier. 

Stemvorming international

Hou jij van zingen, maar kom je tot nu toe niet verder dan de douche? Dan is de cursus stemvorming international geknipt voor jou. Tijdens deze cursus leer je je stem gebruiken en hoe je bepaalde klanken moet vormen. Verder ga je samen met andere cursisten (meerstemmig) zingen en is er voor wie wil zelfs een solo! De cursus heeft een internationaal karakter en wordt gegeven in het Engels.

De cursus duurt een jaar en start op woensdag 5 september.

Inschrijven kan hier.

Peuter muziek en dans

 

Gezellig samen op pad met je peuter of kleuter doe je tijdens de ‘peutermix 4 x 4’. In deze lessen maken  peuters spelenderwijs kennis met muziek, schilderen en dans. De cursus is geschikt voor kinderen tussen 2,5 en 4 jaar. Ouders, opa’s, oma’s of andere begeleiders doen tijdens deze cursus gezellig mee.

Wil je zeker weten dat je kindje deze cursus leuk vindt? Kom dan op 16 juni even langs voor een proefles of tijdens de open lesweek van 27 augustus tot 1 september.

De cursus bestaat uit 4 x 4 lessen. De cursus start op 20 september.

Inschrijven kan hier. 

Songwriting

Wil jij je verder ontwikkelen op muzikaal gebied? Dan is muziekles in songwriting geknipt voor jou. Tijdens deze lessen leer je hoe je vanuit een stukje tekst, een melodie, een beat of juist akkoorden een liedje kunt schrijven. Of je nu moeite hebt om tekst te verzinnen bij je muziek, of juist boekjes vol teksten hebt, maar geen idéé hoe je dit op muziek krijgt: tijdens de lessen songwriting ga je ermee aan de slag. Iedereen vanaf tien jaar mag les nemen.

Je maakt individueel met de docent afspraken over de dag, tijd en met hoeveel mensen je les hebt.  Na inschrijving maakt de docent een afspraak met je om tot een lesovereenkomst te komen.

Inschrijven kan hier. 

Fijn schilderen met olieverf

De kunstenaar in jezelf ontdek je tijdens de cursus fijn schilderen met olieverf. Schilderen met olieverf is net even anders dan schilderen met verf op waterbasis. Doordat olieverf lang tijd nodig heeft om te drogen, kun je het langer bewerken. Het is dus een compleet andere manier van schilderen! In deze cursus maak je een stilleven naar waarneming of van een foto. Je hoeft geen tweede Rembrandt zijn om mee te kunnen doen: door te schilderen met olieverf kom je altijd tot een bijzonder resultaat.

De cursus bestaat uit tien lessen en start op 6 september.

Inschrijven doe je hier.

De VAK Delft, centrum voor de kunsten muziek

Nu gesloten09:00 - 22:00

Westvest 9, Delft

Bekijk meer:muziek
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.