Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vakantietijd! Dit zijn de 5 leukste Disneyfilms aller tijden volgens Delftenaren

Aangeboden door Disney+ 24 juli 2020

Hè hè, het is vakantie! Het is tijd voor eindeloze sessies op het terras, zonnebaden in de tuin en schaamteloos in pyjama je lievelingsfilms kijken. We snappen dat je wel wat inspiratie kunt gebruiken, vooral nu je kinderen misschien óók graag meekijken. Daarom vroegen we Delftenaren naar hun favoriete Disneyfilms.

Uit alle reacties maakten we een top vijf. Komen ze:

  • High School Musical

We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij smelten nog steeds weg bij Troy en Gabriella’s ‘breaking free’. Echt een heerlijke film voor een druilerige zomerdag op de bank.

  • Aladdin

Delftenaren zijn gek op Alladin en wij snappen dat wel. Vooral de nieuwe versie is superleuk, met Will Smith als Geest. Zowel de nieuwe als de oude versie kun je kijken op Disney+!

  • Frozen II

Let it goooo, let it gooooo! Frozen is dé hit onder kleine jongens en meisjes, en stiekem óók onder volwassenen. Want wie laat zich niet graag meeslepen in het sneeuwlandschap door Elsa? Juist.

  • Assepoester

Een klassiek sprookje om te kijken met je kinderen (of nichtjes/neefjes). Ook al heb je hem al 293 keer gezien, het moment dat Assepoester wordt omgetoverd tot prachtige prinses blijft magisch.

  • The Lion King

Simba, Nala, Mufassa en Zazoe: de hoofdrolspelers van The Lion King zijn bijna niemand onbekend. Op Disney+ bekijk je de prachtige nieuwe film vol special effects en waanzinnig geanimeerde Afrikaanse landschappen. Gegarandeerd huil-momentje als Simba en zijn vader terecht komen in een storm met gnoe’s, maar gelukkig komt alles uiteindelijk toch goed.

Bekijk ze allemaal via Disney+

Heb je helemaal zin om deze films te kijken? Snappen we! Je kunt ze bekijken via Disney+. Er staan niet alleen films en series van Disney op, maar ook van Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Voor maar €6,99 per maand kun je onbeperkt streamen. Kijk hier voor meer informatie.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Disney+. Meer over Disney+ ontdekken?

Disney+

adv.