Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uittip: Van ’t Kassie naar de Schuur festival in Den Hoorn

Door Anne-Meike van den Berg 23 augustus 2016

Ooit was het dé plek voor legendarische schuurfeesten, nu staan er huizen en bedrijven. We hebben het over het gebied rond de Woudselaan en Lookwatering in Den Hoorn. Zaterdag 27 augustus vormen de overgebleven schuren en kassen het decor voor festival Van ’t Kassie naar de Schuur. En iedereen is welkom!

CultuurStek

Van ’t Kassie naar de Schuur is georganiseerd door CultuurStek, een stichting die het culturele leven in Den Hoorn een boost wil geven. En met succes! Zo organiseerde CultuurStek al het Summer Food Festival en Montmartre op het Plein. En nu dus het festival Van ’t Kassie naar de Schuur.

Voor jong, oud…

…en alles er tussenin: Van ’t Kassie naar de Schuur is écht een festival voor iedereen. Voor de jongste bezoekers zijn er activiteiten zoals ponyrijden, schminken en kindertheater. Jongeren vermaken zich met graffiti spuiten en optredens van o.a. de meidenband Caffeine. En alle vaders, moeders, opa’s en oma’s kunnen met de voetjes van de vloer tijdens de jaren 60 disco, jeu de boulen of meedoen met de workshop djembé. Ook leuk: er zijn een heleboel fijne terrasjes en foodtrucks waar je heerlijk kan relaxen. Het hele programma vind je hier.

Van 't Kassie naar de Schuur festival plattegrond
Foto: CultuurStek

Van kas naar schuur

Waar al dat leuks precies gaat gebeuren? Op het land van boer Schenk, op het erf van ome Leen, in de kas van Bert…oftewel: op meer dan 25 locaties rond de Woudselaan en Lookwatering. Alles is op loopafstand en je kan het festivalterrein op drie verschillende plaatsen op. Ook zijn er toiletten waar je gebruik van kan maken.

Koop een polsbandje

Wil je vast zeker zijn van een kaartje voor Van ’t Kassie naar de Schuur, koop dan nu alvast je polsbandje! Lees hier hoe je aan zo’n bandje komt.

Meer over

Doen Getipt

adv.