Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uitgaan tijdens kerst: deze Delftse tenten vieren vette feestjes!

Door Iris Olsthoorn 21 december 2018

De verplichte dinertjes bij je (schoon)familie, die eindeloze kerstboodschappen én alle chaos in de keuken na het mislukken van je pavlova. Kerst is heus gezellig hoor, maar soms hebben we even een uitlaatklep nodig. Gelukkig zijn er een aantal Delftse kroegen en clubs die vlak voor of tijdens kerst vette feestjes organiseren. Kan jij alle stress even van je af dansen. Let it go, let it go! 

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Kerstival

Op de Hippolytusbuurt bij ’t Postkantoor brast net voor kerst het Kerstival los. Op maandag 24 december staat het daar vol foodtrucs, zijn er DJ’s en bandjes én kun je jezelf alvast moed indrinken voor je kerstdiners met een lekkere cocktail. Het feestje is om 00.00 uur afgelopen, zodat je de volgende ochtend weer fris aan ’t kerstontbijt zit.

Wiewatwaar: Maandag 24 december om 18.00 uur tot 00.00 uur. Kaartje kost €10.00 en koop je hier.


Meer over ’t Postkantoor Delft ontdekken?

’t Postkantoor Delft restaurants en horeca

Geopend10:00 - 00:00

Hippolytusbuurt 14, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

DonD(e)rop Bingo!

Op kerstavond is het extra gezellig in Café de Oude Jan, want er staat bingo op het programma! Vanaf 20.00 uur krijg je bij aanschaf van twee Don Drop vodka één bingo kaart. Omdat het feest is, verkopen ze de hele avond Don Drop voor maar €1,- per stuk. Om 22.30 uur gaat de bingo van start en kan je supervette prijzen winnen! Pas op voor valse bingo, want dat is een liedje zingen op de bar.

Wiewatwaar: Maandag 24 december vanaf 20.00 uur. Meer info vind je hier. 


Meer over Café de Oude Jan ontdekken?

Café de Oude Jan cafés

Geopend10:00 - 05:00

Heilige Geestkerkhof 4, Delft

Bekijk meer:cafés

Pink Winter Wonderland

Aangezien een witte kerst al een tijdje niet meer voorkomt, transformeert Area015 deze dagen in een Pink Winter Wonderland. Zoals je van de cocktailbar gewend bent, wordt het thema héél ver doorgevoerd: van roze drankjes (Trojka Pink) tot héél veel roze ‘sneeuw’. Ook de dresscode van deze avonden zijn – je raadt het al – pink! Er worden kersthitjes gedraaid en er is zelfs kerstkaraoke.

Wiewatwaar: op 24 én 25 december bij Area015. Meer info volgt!


Meer over Area 015 ontdekken?

Area 015 Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Burgwal 22, Delft

Bekijk meer:Permanent gesloten

Kerstavond bij De Sjees

Inmiddels is de kerstborrel bij de Sjees legendarisch te noemen. Het begint op 24 december om 20.00 uur en duurt tot in de kleine uurtjes. DJ Layon Nais zorgt voor heerlijke foute kerstmuziek en de tap staat wijd open. Kortom: een beter begin van de kerst kun je je niet wensen.


Meer over Grandcafé De Sjees ontdekken?

Grandcafé De Sjees cafés

Geopend09:30 - 01:00

Markt 5, Delft

Bekijk meer:cafés
Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.