Yes I do: dit weekend kun je kijken bij deze trouwlocaties in en rondom Delft

Door Iris Olsthoorn 11 april 2018

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje? En wil je ‘ja!’ roepen op een droomlocatie? Blok dan zondag 15 april in je agenda, want dan is het Open Toptrouwlocatie Route. Op deze dag zetten heel wat trouwspots hun deuren wagenwijd open voor aankomende bruidsparen. Deze plekken in en vlakbij Delft zijn te bezoeken:

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

De Brasserij

de brasserij delft trouwlocatie

Wil je niet te ver uit het centrum trouwen, maar wél op een knus plekje waar je alle privacy hebt? Dan is De Brasserij misschien wel dé plek voor jou. De trouwlocatie is een verbouwde boerderij met een knusse huiskamer, lekker ruime serrezaal en prachtige tuin. “In het prieeltje in de tuin kan je zelfs de huwelijksvoltrekking laten doen”, vertelde Wendy Vaderloos van de Brasserij ons eerder. Superhandig: je kunt je hele huwelijk hier vieren, van voltrekking tot feest.

De Brasserij lunch

Nu gesloten12:00 - 15:00

Brasserskade 2, Delft

Bekijk meer:lunch

Art Centre Delft

art centre delft
Foto: Art Centre Delft

Wil je trouwen met een kunstzinnig tintje? Ga zondag dan eens kijken bij Art Centre Delft aan de Rotterdamseweg. Aan de rand van Delft ligt dit bijzondere landgoed, met een sfeervolle oude boerderij en een gigantische beeldentuin. Afhankelijk van de grootte van je groep, kan je je bruiloft laten plaatsvinden in het T-huis, de Galerij of het Atelier.

Art Centre Delft werkplekken

Nu gesloten09:00 - 17:00

Rotterdamseweg 205, Delft

Bekijk meer:werkplekken

Herberg Vlietzigt

trouwen delft
Foto: Herberg Vlietzigt

Op zo’n tien minuten fietsen van Delft vind je Herberg Vlietzigt in Rijswijk. Deze trouwlocatie staat bekend om zijn fijne omgeving: aan de Vliet en het Elsburgerbos als ‘achtertuin’.  Je kunt hier je ja-woord geven in de bloementuin of in het koetshuis. Je hoeft niet bang te zijn op de grote dag van tot naar her te moeten reizen, want bij Herberg Vlietzigt kan je ook prima dineren en feesten. 

Landgoed Te Werve

trouwen delft
Foto: Landgoed te Werve

Wie een écht sprookjeshuwelijk wil, moet eens op bezoek gaan bij Landgoed Te Werve. Op zo’n 20 minuten afstand van Delft ligt een beschermd natuurpark in Rijswijk. Hierop staan een monumentaal landhuis, een eeuwenoude duiventoren én een boom van bijna tweehonderd jaar oud. Klinkt als een sprookje, toch? Ook in het landhuis voel je je als echte prins(es),  door de grote kroonluchters, velours gordijnen en marmeren vloeren lijkt het net een echt kasteel. 

De Zwethburch

trouwen delft
Foto: de Zwethburch

Trouwen in de boerderijtuin, dineren onder de hooiberg en feesten in de stal. Klinkt dat als jouw ideale bruiloft? Dan is De Zwethburch in De Lier misschien wel een fijne plek voor jouw trouwdag. Deze gerestaureerde boerderij uit 1831 is omringt met groen en water. De Zwethburch ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Delft.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Lifestyle

adv.