Tof! Deze superleuke bandjes treden binnenkort gratis op in Delft

Aangeboden door Cultuurlab 9 juni 2018

Wat is er nu leuker dan een avondje genieten van goede muziek met gezellige mensen? Juist: niet veel! Daarom organiseert Cultuurlab in samenwerking met Spod (je weet wel, die plek waar muzikanten kunnen oefenen) Spod Music Lab. In Cultuurlab aan de Brabantse Turfmarkt ontdek je de tofste bands uit eigen stad. Puck de Keyser van Spod vertelt welke vier bands je gaat zien tijdens de eerstvolgende editie op vrijdag 15 juni.

The Solo Project

“The Solo Project is een uit de hand gelopen zolderkamerproject. Het is een band die bestaat uit drie mensen: een drummer, gitarist en een zangeres. De band heeft nu anderhalf jaar kunnen werken aan een divers eigen repertoire en het ontwikkelen van een unieke muziekstijl. Ze maken hun eigen nummers en dat is supertof! Deze band moet je echt zien als je houdt van goede rockmuziek.”

Dusty Mind

“Hou je van nineties shoegazing/psychedelic rock? Dan vind je Dusty Mind ongetwijfeld een leuke band: ze spelen voornamelijk covers, maar hebben ook wat eigen werk. Dusty Mind is geïnspireerd door bands als The Verve & Oasis. Ze zijn nog maar net begonnen, dus Spod Music Lab is voor hen een leuke manier om ervaring op te doen.”

Mole Hill Mountain

“Vrijdagavond 15 juni wordt misschien de eerste keer dat je iets hoort van Molehill Mountain, maar zeker niet de laatste! Deze rock  band staat namelijk ook in de finale voor de Peter Tetteroo Bokaal op Westerpop. Ze spelen covers en eigen muziek, geïnspireerd door de Red Hot Chili Peppers, Muse, Queens Of The Stone Age en Radiohead. Dat wordt rocken!”

The Wild Bromance

“Met rauwe vocals, dampende gitaarsolo’s en een strakke ritmesectie zorgen de mannen van The Wild Bromance ervoor dat de essentie van rock weer wordt opgeleefd. Onder andere Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Deep Purple en Van Halen komen stuk voor stuk aan bod in deze muzikale tijdreis. The Wild Bromance. Yes- it’s gonna be mantastic.

Vrijdag 15 juni is niet de enige avond dat je – gratis en voor niets – toffe bandjes kunt kijken bij Cultuurlab. “Spod en Cultuurlab organiseren regelmatig dit soort avonden. We vullen deze elke keer anders in: de ene keer met bandjes die nog maar net bezig zijn, de volgende avond staan er bands die al dertig jaar spelen. Het is dus altijd een verrassing wat je te horen krijgt!”

Spod Music Lab start om 20.30 en duurt tot 01.00 uur. Toegang is gratis, dus kom lekker langs!

Cultuurlab vrijetijd en uitgaan

Brabantse Turfmarkt 9, Delft

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.