Te gek! Binnenkort kun je Grease kijken bij een openluchtbioscoop in Delft

Aangeboden door Schoemaker Plantage 14 juni 2018

Onder een dekentje in de open lucht naar een romantische film kijken: een leukere manier om je avond door te brengen is er niet, lijkt ons! Trommel dus je vrienden of date maar op voor vrijdag 22 juni, want om 21.00 uur is er een openluchtbioscoop op de Schoenmaker Plantage.

Voor deze fantastische avond is een de ideale film uitgekozen: Grease. Verheug je dus maar vast op een avondje old-school romantiek. Tijdens de film kun je genieten van de hapjes en drankjes van Voldaan BuitenkeukenDe StadsPlantage en de Griekse Olijf. Tip van ons: maak er een complete date night van (want zeg nou zelf, daar is Grease uit-er-mate geschikt voor) en ga voor de film gezellig borrelen bij één van de restaurantjes van de Schoemaker Plantage.

Toegang = gratis

De toegang is gratis, je moet alleen wel even zelf een stoeltje of kleedje meenemen. Geen zin om te gaan slepen? Dan kun je voor €2,- een klapstoel huren of voor €6,- een deken kopen. Heb je liever een VIP-behandeling? Deel dan even deze Facebook-post, want zo maak je kans op één van de loveseats!

Het weer

Ook belangrijk: wat voor weer wordt het tijdens de openluchtbioscoop? Zoals het er nu naar uitziet kun je je paraplu thuis laten. Weeronline voorspelt 21 graden en het blijft droog. ’s Avonds wordt het misschien wel wat koeler, dus neem een lekkere warme trui mee (of een warme date).

Even in de stemming komen, hoor

Is het voor jou ook al ééuwen geleden dat je Grease hebt gezien? Kom dan alvast even in de stemming met deze hit:

Schoemaker Plantage makelaars

Op aanvraag

Bakemastraat 97L, Delft

Bekijk meer:makelaars

adv.