Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doen: je taartenbaktalent showen bij ‘Heel Delft Bakt’

Door Iris Olsthoorn 10 mei 2017

Ben jij een prins(es) in de keuken en zijn alle baksels op 24-kitchen niets vergeleken bij jouw keukencreaties? Dan kan je dit weekend laten zien dat jij de beste taarten van Delft bakt. 

Speciaal vanwege Moederdag organiseren de Diamanten Ring, Huyser en de Lelie ‘Heel Delft Bakt’.  Op zaterdag 13 mei kan iedereen die van bakken houdt, zijn mooiste creaties inleveren bij de bakkerstent voor Boekhandel Huyser.

heel delft baktDe jury

De jury bepaalt welk Delfts baksel zij het lekkerste vinden. De jury bestaat uit Thomas, stadsbakker van de Diamanten Ring, Sjaak, ijsmaker en chocolatier van de Lelie, Kayleigh van den Brand, een supergoede bakkersleerling van SC Delftland én last but zeker not least: Annemarie Pronk. We hoeven jou als HHB-fan natuuurlijk niet meer te vertellen wie zij is, maar voor de rest: Annemarie is de winnares van Heel Holland Bakt 2016.

Zelf ook proeven

De hoofdprijs is een masterclass bij de Diamanten Ring en deze wordt door niemand minder uitgereikt dan onze eigen burgemeester Marja. Na de wedstrijd worden alle taarten aangesneden en uitgedeeld aan iedereen die wil. Zorg dus dat jij een van de lekkerste Delftse creaties te pakken krijgt!

Wiewatwaar: Tussen 10.00 en 13.00 uur kan je je taart inleveren. Tussen 13.00 en 15.00 uur is het juryberaad en om 15.00 de uitreiking van de prijzen. Je kunt je inschrijven door een inschrijfformulier op te halen bij Huyser, de Lelie of de Diamanten Ring.


Meer over Boekhandel Paagman Delft ontdekken?

Boekhandel Paagman Delft boekhandels

Gesloten09:30 - 18:00

Choorstraat 1, Delft

Bekijk meer:boekhandels

adv.