Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Superleuke Delftse feestjes en festivals waar we naar uit kijken in maart

Door Willeke Havenaar 2 maart 2018

We zijn weer een gloedjenieuwe maand ingerold, dus pak de agenda er maar bij. In en rondom Delft is er weer genoeg leuks te doen. We zetten een aantal feestjes, festivals en andere bijzondere evenementen van de maand maart voor je op een rijtje: 

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Latijns-Amerikaans carnaval

dansen

Delfts carnaval mag dan net voorbij zijn, in het Flora Theater kunnen we gewoon door feesten. Alleen dan een tintje tropischer. Hier zie je de band Groover Jazz’s El Último Mambo optreden. Ook hoor je verschillende dansstijlen als: salsa, merengue, cumbia, reggaeton, rock en pop. Begin de lente goed en warm jezelf op bij het Latijns-Amerikaans carnaval in Delft.

Wiewatwaar: zaterdag 10 maart van 21:30 tot 3:00 uur. Tickets kun je tot 7 maart nog voor €6,- kopen, anders betaal je  €7,-. Leden van Latitud betalen €5,-. 

Sam Renascent in Steck

STECK komt volgende maand met een superleuk optreden: Sam Renascent. Bij 3FM werd hij al vergeleken met Stromae.  Zo zingt hij onder andere popnummers met elektronische beats en Afrikaanse deuntjes. Hij staat al op youtube met zijn nummer ‘Kobotama‘, maar binnenkort kun jij hem dus ook live zien en lekker mee swingen in STECK. Super leuk!

Wiewatwaar: vrijdag 16 maart van 21.00 tot 23.55 uur. Je betaalt €5,-.


Meer over STECK ontdekken?

STECK cafés

Gesloten19:30 - 03:00

Kromstraat 25, Delft

Bekijk meer:cafés

Doe mee met NL Doet

Stroop je mouwen maar op, want op 9 en 10 maart kun jij iets betekenen voor je medemens. Tijdens NL Doet zijn er tientallen organisaties die jouw hulp kunnen gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld bij Speeltuinvereniging Westerhonk schilder-, snoei- en onderhoudswerk verrichten. Het is niet alleen gezellig, maar ook nog eens goed voor je karmapunten!

Wiewatwaar: 9 en 10 maart door heel Delft. Bekijk de website voor het aanbod aan vrijwilligersklussen.

Pasar Malam

Pasar Malam
Foto: Facebook Pasar Malam

Tien minuten fietsen en je bevind je al in de Indische sferen. In Rijswijk organiseren ze deze maand weer het Pasar Malam. Hier ontdek je wat de Aziatische cultuur allemaal te bieden heeft. Er zijn exotische gerechten, kramen vol met leuke spulletjes en er zullen verschillende Oosterse artiesten optreden.

Wiewatwaar: zaterdag 3 maart van 12.00 tot 22.00 uur en zondag 4 maart van 12.00 tot 20.00 uur. Een volwassen ticket kost €5,- en kinderen zijn €3,-. Tickets koop je hier.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.