Superleuk: leer draaien als een echte DJ met je beste vriend(in)

Door Willeke Havenaar 14 maart 2018

Heb jij altijd al op een groot podium willen staan als DJ? Dan is dit je kans. Binnen één dag kan jij met een vriend leren om de coolste mixen te maken. De beste duo’s mogen bij STECK optreden. 

Tijdens deze workshop krijg je eerst twee uur les in de basis skills van het DJ’en. Als duo werk je met een professionele dj-set, vergelijkbaar met die van Martin Garrix en Hardwell. Twee tot drie ervaren DJ’s geven je les via video’s en instructies in beatmatchen en mixen. Samen met je partner maak je een mini-mix van drie nummers, waar je natuurlijk helemaal op los mag gaan.

Gouden plaat

Je krijgt tijdens de workshop niet alleen les, maar je doet ook nog mee aan een DJ wedstrijd. Samen worden jullie beoordeeld op je plaatkeuze, skills en mix-technieken. De drie beste teams mogen aan het eind van de workshop achter de DJ Booth laten zien wat ze kunnen. Het beste team krijgt een leuk aandenken voor aan de muur, want je kan namelijk een gouden plaat winnen.

De workshop is op zondag 18 maart van 19.30 tot 23.00 uur. Kaarten kosten €35,-. Wil jij samen met je beste vriend of vriendin meedoen? Koop dan twee kaartjes. De indeling van de workshop krijg je 16 maart per mail opgestuurd.

STECK cafés

Vandaag gesloten

Kromstraat 25, Delft

Bekijk meer:cafés

Meer over

Doen Getipt