Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Steck viert verjaardag met ‘mannequin challenge’

Aangeboden door STECK 29 november 2016

We kunnen in Delft nu al een jaar genieten van STECK. Op 21 november 2015 opende dit nieuwe concept haar deuren in de Kromstraat en sindsdien is het uitgegroeid tot een van de populairste uitgaansgelegenheden van de stad. En hoe vier je dat? Met een mannequin challenge natuurlijk.

Voor wie het even gemist heeft: de Mannequin Challenge is een viral internet video trend waarbij de camera langs mensen heen beweegt terwijl zij bevroren staan op hun plaats, meestal midden in het uitvoeren van een actie.

In de versie van STECK zien wij een ‘bevroren’ soundcheck, inclusief band, licht en geluidstechnici en barpersoneel. Maar ook het aangrenzende pand, dat momenteel wordt verbouwd omdat Steck gaat uitbreiden, is opgenomen in de korte video.

Verbouwing gaande

STECK verbouwt vanaf 24 november tot 21 december, maar blijft wel gewoon open. Het aangrenzende pand wordt bij de ruimte getrokken. Dde zaal wordt daarmee uitgebreid met een nieuwe lounge hoek en tweede bar.

Op 23 december wordt de nieuwe uitbreiding van STECK feestelijk gevierd met een borrel, en aansluitend een Rockend Kerstfeest met liveband bestaande uit leden van Doggybag, Dan Hill en Cor van Velzen. De borrel is gratis voor genodigden, iedereen met een kaartje voor het “STECK THE HALLS” kerstfeest, en STECK members.

Kaartjes voor STECK THE HALLS: A Rockin’ Christmas koop je hier.

En wie al aan oud en nieuw denkt: kaartjes voor ‘NYE Maximaal Stappen’ koop je hier.

Het volledige programma van STECK vind je hier.


Meer over STECK ontdekken?

STECK cafés

Vandaag gesloten

Kromstraat 25, Delft

Bekijk meer:cafés

adv.