Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Spoorzone in, naar een food festival en dansen op een Marioparty

Door Iris Olsthoorn 19 mei 2017

Jahoor, het is weer bijna weekend! Wat ga jij doen en wie neem je mee? We zetten wat Delftse tips voor je op een rijtje.  

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Ondergronds

spoorzone delftWij mochten vorige week een ondergronds kijkje nemen in de Spoorzone en vonden dat heel gaaf. Goed nieuws: dit weekend mag jij dat ook. Tijdens de Dag van de Bouw worden er de hele dag rondleidingen gegeven door de ondergrondse garage en naar verschillende bovengrondse highlights van de Spoorzone.

Wiewatwaar: Zaterdag 20 mei, van 10.00 tot 16.00 uur. Ter hoogte van Phoenixstraat 50 of Spoorsingel 57.

Zaak vol smaak

Altijd al benieuwd geweest naar de kookkunsten van studenten? Dan is 21 mei je kans tijdens het Zaak vol Smaak festival op het Agathaplein. Studenten De Zaak (oftewel: het Delftsch Studentencorps) laten die dag zich van hun beste culinaire kant zien. En o ja: de lekkere hapjes worden begeleid door deuntjes van verschillende DJ’s en bandjes.

Wiewatwaar: zondag 21 mei van 14.00 uur tot 23.00 uur op het Agathaplein.

Vermeers verjaardagsfeestje

Het Vermeer Centrum aan de Voldersgracht bestaat tien jaar en dat wordt dit weekend gevierd. Er zijn die dag allerlei activiteiten in het museum. Johannes Vermeer himself loopt rond, maar ook 17e eeuwse goochelaar Jannes én er is te zien hoe Vermeers verf werd gemaakt. Om 11.00 en 14.00 uur zijn er ook speciale Vermeerrondleidingen door de stad.

Wiewatwaar: Zaterdag 20 mei. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen, volwassenen betalen € 5,00 in plaats van € 9,00.


Meer over Vermeer Centrum Delft ontdekken?

Vermeer Centrum Delft musea

Gesloten10:00 - 17:00

Voldersgracht 21, Delft

Bekijk meer:musea

Nacht van de Fooi

nacht van de fooi
De deelnemende horeca in Delft

Je kunt dit weekend de wereld een handje helpen door uit eten te gaan. Tijdens het jaarlijks terugkerende Nacht van de Fooi doen er talloze Delftse horecagelegenheden mee. Alle fooi die zij die avond ophalen wordt afgestaan aan het goede doel. En een feestje is natuurlijk niet compleet zonder goede afterparty. Daar zorgt de Bierfabriek wel voor. Ook de fooi hier wordt opgehaald gaat naar ontwikkelingshulp.

Wiewatwaar: Zaterdag 20 mei in verschillende cafés en restaurants. Vanaf 21.00 uur is de afterparty bij de Bierfabriek. De toegang hiervoor is gratis.


Meer over Bierfabriek Delft ontdekken?

Bierfabriek Delft cafés

Geopend16:00 - 01:00

Burgwal 45-49, Delft

Bekijk meer:cafés

Marioparty

marioGoed nieuws voor echte Super Mario fans! Dit weekend kan je dansen op een echte Marioparty. Tijdens deze editie van Gekke Geit in Ciccionina staat de hele discotheek in teken van het grappige actiefiguur. Denk aan Mariokart, Princess Peach en het Bowserkasteel, terwijl je naar de meest foute hitjes luistert.

Wiewatwaar: Zaterdag vanaf 23.00 uur, entree: €5,-.


Meer over Club Ciccionina ontdekken?

Club Ciccionina cafés

Geopend17:00 - 05:00

Kromstraat 24, Delft

Bekijk meer:cafés

Modeshow

Ray van Uffelen, Ray Brandstore
Ray Brandstore is één van de winkels die meedoet aan de modeshow.

Dit weekend wordt er een Delftse modeshow gehouden met de nieuwe collecties van verschillende Delftse kledingwinkels. De catwalk staat op het Vesteplein, waar tegelijkertijd Free a Girl plaatsvind. Kan je gelijk even een donatie in de bus doen, handig!

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.