Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Shoppen maar: er komt een Vintage Kilo Sale naar Delft

Door Iris Olsthoorn 8 mei 2019

Dol op tweedehands parels, items met een verhaal en kleding uit vroegere tijden? Blok dan zaterdag 11 mei in je agenda. Op deze dag organiseert Square Eight een Vintage Kilo Sale in Theater de Veste. Dat betekent heel veel vintage kleding en accessoires shoppen voor een vaste prijs per 1000 gram.

Niet betalen per kledingstuk, maar betalen per kilo, dat is het idee achter de Vintage Kilo Sale in Theater de Veste. Het event wordt georganiseerd door Square Eight en zij hebben een wáánzinnige collectie samengesteld. Van bloesjes met te gekke printjes, jassen van leer, suede of denim, trenchcoats, broeken in verschillende modellen, sweaters en nog meer.

Wil jij hier ook bij zijn? Zorg dan dat je er uiterlijk 12.00 uur bent, want dan gaat het helemaal los in het pop-up vintageparadijs. Je kunt tot 16.00 uur blijven snuffelen tussen de kleding, daarna is het weer tijd om naar huis te gaan.

Prijzen

Voor €15,- neem je een kilo kleding mee naar huis, maar als je meer of minder mee wil nemen, dan mag dat ook. Je kunt pinnen of met cash betalen. Let op: de entree is €1,-, contant betalen aan de deur.

Wiewatwaar: zaterdag 11 mei van 12.00 tot 16.00 uur. Meer info vind je hier. 


Meer over Theater de Veste Delft ontdekken?

Theater de Veste Delft theaters

Gesloten15:00 - 17:30

Vesteplein 1, Delft

Bekijk meer:theaters

Meer over

Doen Getipt

adv.