Superleuk uitje met je vriendengroep: hier volg je een cocktailworkshop

Aangeboden door Café-Cocktailbar Luna 7 december 2018

Wat krijg je als je een groep vrienden, verschillende flessen alcohol en een gezellige barman (of vrouw) bij elkaar in één ruimte zet? De perfecte setting voor een fantastische cocktailworkshop! Bij Café-Cocktailbar Luna leer je in twee uur hoe je een cocktail maakt. En natúúrlijk mag je ook proeven.

Ken je Luna nog niet? Het is een cocktailbar dat in de winter een intiem verwarmd terras heeft. In de zomer kun je op het grote terras op de Markt cocktails drinken tot de zon onder gaat.

Je kunt nu zelf leren hoe je de lekkere cocktails van Luna maakt. Of je nu wilt leren hoe je een Porn Star Martini, Lunatic of juist een ‘doodgewone’ Long Island Ice Tea maakt: het kan. “Tijdens de workshop leer je twee verschillende cocktails maken”, vertelt barvrouw Helen. “Wij hebben alles in huis, dus jij mag bepalen welke cocktail het wordt.”

café cocktailbar luna delftDit ga je doen

Voor je aan de slag gaat met de cocktailshaker, geeft de barman of vrouw van Luna je onder het genot van een welkomstdrankje uitleg over het maken van cocktails. “Vervolgens ga je zelf aan de slag. Je mag – als de groep niet te groot is – zelf achter de bar staan om je eigen cocktail te maken. Na het shaken leer je hoe je het drankje garneert en dan is het tijd om te proeven!” Terwijl jij druk bezig bent met cocktails maken en proeven, krijg je wat lekkere hapjes. Want hè: drinken op een lege maag is geen goed idee.

Geef je op

Zie jij jezelf al cocktails shaken bij Luna? Geef jou en je vrienden of collega’s dan snel op! De groep moet minimaal uit tien en maximaal uit dertig personen bestaan. De cocktailworkshop is elke dag mogelijk en kost €26,- per persoon. Stuur een mail naar [email protected] om je op te geven.

café cocktailbar luna delftJe kunt Café-Cocktailbar Luna ook afhuren

Behalve de cocktailworkshop is er bij Café-Cocktailbar Luna nog veel meer mogelijk! Ben je op zoek naar een locatie voor je feestje, afstudeerborrel of verjaardag? Dan kun je de ruimte ook afhuren! Dit is mogelijk op zondag, maandag, dinsdag en woensdag van 1 oktober tot 1 april. Er passen maximaal vijftig mensen in het café, maar met twintig man is het er ook al gezellig. In overleg is heel veel mogelijk; stuur een mail als je meer informatie wilt!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Café-Cocktailbar Luna. Meer over Café-Cocktailbar Luna ontdekken?

Café-Cocktailbar Luna bars

Vandaag gesloten

Markt 69, Delft

Bekijk meer:bars

adv.