Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Schrik niet: er rennen binnenkort heel veel kerstmannen door de Delftse binnenstad

Aangeboden door Trompper Optiek 9 december 2019

Zondag 15 december is het zover: dan kan je gezellig meedoen aan de Rotary Santa Run. Het is alweer de derde editie van de ‘Kerst-fun-run’ voor het goede doel die dwars door de Delftse binnenstad loopt. En wat is er leuker dan met vrienden, familie of collega’s samen de kerstsfeer goed op de kaart te zetten?

Voorafgaand aan de loop krijg je een kaart die je op bepaalde punten tijdens de loop kunt laten afstempelen. En al valt er geen ‘elfsteden-kruisje’ te verdienen, maar een medaille: een ster ben je sowieso! Jouw inzet betekent heel veel voor de kinderen van Stichting de Delftse Kindertuinen en Stichting de Delftse Vakantie Activiteiten.

Met al meer dan 350 inschrijvingen en leuke activiteiten om aan deel te nemen is de Santa Run bijna het grootste sociale sportevenement van Delft. Maar wat wil je ook met een hoofdsponsor als Trompper Optiek!

Het kerstpak wordt geregeld

De organisatoren van de gezamenlijke Delftse Rotary Clubs zorgen voor jouw outfit , de stempelkaart én een warm gevoel. Inschrijven kost €12,50. Met het volledige bedrag ondersteun je de Delftse goede doelen.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je in, trek dat mooie pak aan, zet die muts op en zorg dat je jouw stempelkaart niet vergeet! De organisatie zorgt voor de sfeer, de burgemeester, de wethouder, een optreden van de Maxima’s én een leuke zondagmiddag in hartje Delft. Gezamenlijk zorgen we voor een rode loper dwars door de binnenstad. Want die drie kilometer kan je hardlopen, maar wandelen mag ook.

Schrijf je in!

Tijdens Lichtjesavond zal je al wat kerstmannen als promotie zien rondlopen. Je kunt je dan direct inschrijven bij de Rotary kraam op hoek van Choorstraat/Hipolytusbuurt . Je krijgt je pak, het nummer en de stempelkaart mee. Online inschrijven kan ook via delft.rotarysantarun.nl


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Trompper Optiek. Meer over Trompper Optiek ontdekken?

Trompper Optiek opticiens

Vandaag gesloten

Burgwal 29, Delft

Bekijk meer:opticiens

adv.