Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doen dit weekend: gratis naar Diggy Dex en andere leuke optredens

Door Iris Olsthoorn 7 juni 2017

Hier in Delft gaat deze maand op heel veel feestje het dak eraf, maar bij onze buren in Schipluiden kunnen ze er ook wat van. Zaterdag 10 juni staat daar Schippop op de agenda.  

Het festival begin vroeg in de middag en gaat door tot in de late uurtjes. Onder andere Diggy Dex (je weet wel, die van Slaap Lekker), Will & The People (Lion in the Morning Sun) en Black Box Revelation (Never Alone /Always Together) komen de Schipluidense bodem eens flink laten schudden. Er is één podium, dus geen ingewikkeld gedoe met plattegronden en timetables. Voor het eten hoef je niet naar huis, want ook daar is aan gedacht bij dit gratis festival. Er zijn verschillende cateraars aanwezig die de lekkerste pannenkoeken, pastasalades en broodjes hamburger voor je maken.

Ook voor de kids

Ook voor de kleintjes is er genoeg te doen. Tussen 12.00 en 17.00 uur worden er allerlei activiteiten naast en op het festivalterrein georganiseerd. Ze kunnen zumbalessen of een workshop bucketdrumming volgen, zich laten versieren met een glittertattoo en hun energie kwijtraken op het springkussen.

Wiewatwaar: Zaterdag 10 juni aan de Tiendweg, van 13.30 tot 00.15 uur. Voor het hele programma kijk je hier. Met de fiets ben je ongeveer in 20 minuten in Schipluiden.

Meer over

Doen Getipt

adv.