Santé! Binnenkort kun je 60 (!) Franse wijnen proeven bij Le Vieux Jean

Aangeboden door Le Vieux Jean 13 oktober 2018

Is dat eens even leuk! Voor een echte wijnproeverij met Franse wijnen hoef je niet helemaal naar La France te rijden, maar kun je binnenkort gewoon naar Le Vieux Jean. Zondag 28 oktober gaat het proeflokaal van het restaurant open en staan er maar liefst zestig wijnen klaar om geproefd te worden.

le vieux jean
De wijngaard van Le Vieux Jean Vins

Wijn uit de Bourgogne

De wijnen zijn geïmporteerd door Robert en Cokky Polman, de voormalige eigenaren van Le Vieux Jean. Zij runnen wijnimportbedrijf Le Vieux Jean Vins en organiseren twee keer per jaar een grote wijnproeverij. Op de proeftafels van Le Vieux Jean staan er tussen 14.00 en 18.00 veel Bourgogne wijnen klaar van de allerbeste producenten. Daarnaast kun je ook de wijn uit eigen wijngaard proeven van Le Vieux Jean Vins: de Santenay ‘en charron’ 2015. Deze komt uit de heuvels boven het dorp Santenay. Hoe leuk is dat?!

Meteen bestellen of reserveren

Nadat je uitgebreid wijnen hebt getest, kun je je favoriete wijnen meteen bestellen of reserveren. Tijdens de proeverij zijn er een paar goede aanbiedingen die alleen die middag gelden. Is jouw budget niet zo groot? Ook dan kun je gewoon komen, want er is een lijst met oudere wijnen en restanten voor vriendelijke prijzen.

Gratis entree

Net als in Frankrijk hoef je geen entree te betalen om binnen te komen. Het is wel noodzakelijk dat je je vooraf aanmeldt via [email protected]. Nadat je een bevestiging hebt ontvangen, ben je van harte welkom.

Kom lekker eten

Heb je genoeg wijnen getest? Dan kun je daarna meteen aanschuiven bij Le Vieux Jean voor een driegangendiner met seizoensproducten. Je betaalt hier €36,50 voor en als je dat wilt kun je daar lekkere bijpassende wijnen bij bestellen. Reserveren is slim, want het restaurant zit op deze avond vaak snel vol. Dat kan via 015-2130433 of [email protected].


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Le Vieux Jean. Meer over Le Vieux Jean ontdekken?

Le Vieux Jean restaurants en horeca

Nu open12:00 - 14:00 |18:00 - 22:00

Heilige Geestkerkhof 3, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.