Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Roepen maar! De Lelie vraagt Delftenaren om een nieuwe ijssmaak te bedenken

Aangeboden door Chocolaterie – Gelaterie De Lelie 5 juni 2020

Tegenwoordig kun je het zo gek niet bedenken, of die smaak ijs ligt in de schappen. Maar mocht je nu tóch nog een soort missen, dan is deze wedstrijd je kans. Bij De Lelie kun je nu namelijk jouw zelfbedachte creatie insturen. 

Ijssalon De Lelie doet een oproep om een ijsje samen te stellen middels een wedstrijd. Wat je kan winnen? Gratis ijs! De inzendingen kunnen niet gek genoeg zijn en mogen gaan van koffiedadelijs tot bolletje andijviestamppot. Maar of jij (en de andere Delftenaren) van die laatste nu zo blij worden…

Wees creatief

Yvonne van de Lelie vertelt: “Je mag zo creatief zijn als je zelf wilt. Ook hele aparte smaken durven wij wel aan. Zo hebben we al eens ijs gemaakt van zeewier of paddenstoelen. We laten mensen ook graag kennis maken met smaken die zij (hoogstwaarschijnlijk) nog nooit hebben gegeten zoals tonkaboon of tamarinde.” Maar het hoeft uiteraard niet heel ingewikkeld. “Zo hebben we op aanvraag van een klant nu ook de combinatiesmaak witte chocolade en pistache in het assortiment zitten. Dat zijn twee heerlijke én populaire smaken samengevoegd in één.”

Jouw eigen smaak

Natuurlijk bedenk je de smaak niet voor niets. Want kiest De Lelie voor jouw inzending, dan ontvang je een liter van het ijs thuis. Zo kun je er lekker met je familie (of juist heerlijk alleen) van genieten! Yvonne legt uit: “Als de ijssmaak een succes is, wordt hij opgenomen in ons wisselassortiment en keert hij regelmatig terug in de vitrine.

Meedoen

Natuurlijk konden wij niet achter blijven en hebben we op de redactie ook even een kleine brainstorm gedaan. Zo kwamen wij op de smaken: marsepein en pure chocolade, popcorn met karamel en pindakaasijs met pretzels. Denk jij nu: dit kan ik beter? Je kunt jouw bijzondere smaaksensatie insturen via [email protected] of (en let op!) door te reageren onder het Facebookbericht van De Lelie. Er zit geen einddatum aan de winactie en er kunnen zelfs meerdere smaken winnaar worden!


Meer over Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ontdekken?

Chocolaterie – Gelaterie De Lelie ijssalons

Geopend10:00 - 18:00

Voorstraat 10, Delft

Bekijk meer:ijssalons

adv.