Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Punten scoren bij je moeder: hier doe je een high tea of high wine

Aangeboden door De Brasserij 24 april 2019

Het is al sneller Moederdag dan je denkt en dus is het tijd om een cadeautje te regelen! Iedere moeder maak je blij met een gezellige middag bijkletsen met het gezin. Neem haar daarom op zondag 12 mei mee naar de Brasserij voor een high tea of high wine.

De gezellige verbouwde stadsboerderij van de Brasserij is de ideale locatie om je moeder eens flink in de watten te leggen. Tijdens de high tea krijg je heel veel lekkers voorgeschoteld, waaronder brownies, wraps met zalm, panna cotta en scones. Daarbij krijgen jullie natuurlijk onbeperkt thee. Jullie zitten in de knusse huiskamer óf buiten op het terras.

de brasserij delft trouwlocatieHigh wine

Is je moeder niet zo’n zoetekauw? Dan ga je haar heel gelukkig maken met de high wine. Ook dat is een feestje: jullie krijgen onder meer twee glazen wijn per persoon, nacho’s uit de oven, gemarineerde zalm en een huisgemaakt aspergesoepje. Ook voor de high wine geldt: bij lekker weer zitten jullie op het terras! Duimen voor een zonnetje, dus…

Praktische info

Waar wacht je nog op? Reserveren maar, want de high wine en high tea met Moederdag zijn vaak razendsnel volgeboekt. De high tea duurt van 12.00 tot 14.30 uur en kost €19,50 per persoon. De high wine is van 14.30 tot 18.00 uur en kost €22,50 per persoon. Reserveren kan door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld duidelijk het aantal gasten én of je voor de high tea of de high wine wilt reserveren.


Meer over De Brasserij ontdekken?

De Brasserij restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Brasserskade 2, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.