Prince liefhebbers: zaterdag verzamelen voor een te gekke fuif in Delft

Aangeboden door STECK 12 oktober 2017

Wie zin heeft om een avondje terug te gaan naar de jaren ’80 en ’90 kan zaterdag helemaal los gaan bij STECK! Prince Tribute band PRIN6 geeft die avond een spectaculaire show.

Want PRIN6 is niet de eerste de beste Prince tribute band: “PRIN6 wordt aangevoerd door Prince Faar. Hij is door Prince zelf ontdekt en mocht mee op de LoveSexy & Nude Tour als zijn stand-in”, vertelt Evi Bulters van STECK. “Ook de rest van de band is van het hoogste niveau. Samen speelden de bandleden al met grote sterren als Candy Dulfer, Jan Akkerman, Boris (Bo Saris), Re:Freshed Orchestra en Charl Delamarre!”

Je hoeft na het optreden niet naar huis

Vanaf 21.45 uur betreedt PRIN6 het podium. Daarvoor kan je vanaf 20.30 uur genieten van de deuntjes van DJ Ventilator: een Prince fanaat die eerder draaide in de North Sea Jazz Club, Paradiso en het Volkshotel. Ook na het optreden van PRIN6 kan je je nog uitstekend vermaken tijdens STECK loves the 90’s & 00’s.

Hier scoor je je kaartje

Kaartjes voor deze avond kosten €7,50 en zijn hier te koop. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, kan ze ook zaterdagavond aan de deur kopen. Dan is de toegang €10,-. Meer informatie vind je op het Facebook-event!

STECK cafés

nu gesloten20:00 - 01:00

Kromstraat 25, Delft

Bekijk meer:cafés
Deze Partnerbijdrage wordt je aangeboden door STECK en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt-platform.