Dit is er te doen tijdens Pinksteren 2018 in Delft

Door Iris Olsthoorn 17 mei 2018

Lekker! Er staat weer een heerlijk lang weekend voor de boeg. Tijdens Pinksteren wordt het ook nog eens fantastisch weer, dus we trekken eropuit. We zetten vijf leuke activiteiten op een rijtje: 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Foodfeest

foodfeest
Foto: Hoeve Biesland / Foodfeest

Eten uit het verre Oosten, bijzondere vegetarische burgers, Crepes uit Bretagne en verse koffie. Ben je al aan het watertanden? Op het Foodfeest bij Hoeve Biesland vind je het allemaal. Op tweede pinksterdag kan je op de boerderij chillen in het hoge gras, maar ook zien waar je eten nou eigenlijk vandaan komt. Voor kinderen is er een spannende speurtocht én er is een streekmarkt. Zonnetje erbij en dit wordt de perfecte dag!

Wiewatwaar: Maandag 21 mei van 10.00 tot 18.00 uur, Bieslandseweg 1. Entree is €2,-. Tip: kom op de fiets! Er is maar beperkt parkeerplek voor auto’s.

Hoeve Biesland Delfgauw groenteboeren

Nu gesloten10:00 - 17:00

Bieslandseweg 1, Delfgauw

Bekijk meer:groenteboeren

Uitgaan op zondag

Wat is er zo leuk aan op maandag vrij zijn? Juist! Uitgaan op zondagavond. En mocht er nou net op deze avond een lekker feestje zijn bij STECK. Op zondag 20 mei vindt daar de pre-party van Westerpop plaats. De winnaar van de Peter Tetteroo Bokaal uit 2016 treed daar op. De band heet Leoparte en klinkt als The Cat Empire, Manu Chao en Sublime. Daarna is ook Mamihlapinatapai van de partij. Onuitspreekbare naam, maar superdansbare muziek. Moet een goed feestje worden, als je het ons vraagt.

Wiewatwaar: zondag 20 mei, 20.00 uur tot 23.30 uur. Entree is gratis.

STECK cafés

Nu gesloten20:00 - 01:00

Kromstraat 25, Delft

Bekijk meer:cafés

Pinksterbootcamp

fitness sport gezond

Heb je de afgelopen zonnige dagen iets te vaak op het terras gezeten? Dan kan je op eerste pinksterdag al die hapjes en drankjes er weer af sporten tijdens het gratis bootcamp van BMFITT. De training duurt een uur, is in de Delftse Hout en is voor ieder niveau geschikt. Na de bootcamp staat er een kopje koffie of thee voor je klaar.

Wiewatwaar: zondag 20 mei om 10.00 uur. Aanmelden moet voor 18 mei en kan via [email protected]

Wandelen bij de buren

den hoorn

Het wordt zondag ideaal wandelweer en dat is maar goed ook, want de wandeltocht van Dios Lentefeest staat op de agenda. Je kunt het bijna niet mooier krijgen: de wandeltocht loopt dwars door het supergroene en pittoreske Midden-Delfland. Onderweg zijn er genoeg rustpunten waar je terecht kunt voor een kopje koffie. Je kunt kiezen voor 5, 10, 15 of 25 kilometer. Zet je wandelschoenen maar vast klaar!

Wiewatwaar: zondag 20 mei vanaf 08.30 uur. Inschrijven kan bij de feesttent op het Julianaplein. Dat is ook het startpunt van alle routes. 

Nog veel meer te doen

Geen zin om iets te plannen? Dat mag natuurlijk ook. Je kunt bijvoorbeeld ook gewoon lekker low key een terrasje pakken in één van de verborgen terrastuinen van Delft. Of spontaan een rondje gaan fietsen. Wat je ook doet, wij wensen je een heel fijn en zonnig weekend!

leonidas delft

In deze 5 verborgen terrastuinen zit je lekker uit de drukte

Pak je graag een terrasje, maar zit je liever niet op een druk plein of in een drukke straat? Dan zi...
fietsroute delft

4 x uitjes waar je zo heen fietst

Het is heerlijk weer! Prima weer voor een fietstochtje, dachten wij zo. Want wat dacht je van lekker...

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.