Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pasen met kinderen: dit is er te doen in Delft

Door Redactie indebuurt 5 april 2017

Op zondag 16 april en maandag 17 april is het Pasen! Een traditioneel familiefeest dat kinderen enorm aanspreekt. Jonge dieren, lentezonnetje, paaseieren en gezellig ontbijten met de hele familie. Annemarie van Bloei zet voor je op een rij wat je tijdens Pasen met kinderen in Delft kunt doen.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

 Paasfeest op de boerderij

boederijtanthofBij Kinderboerderij Tanthof vieren ze het paasfeest op zaterdag 15 april. Je kunt deze dag eieren zoeken vanaf 11.00 uur. Daarnaast kun je lammetjes en kuikens aaien en koeien knuffelen.

Wiewatwaar: Zaterdag 15 april van 10.00 tot 16.00 uur bij Kinderboerderij & Waterspeeltuin Tanthof. Entree is gratis, eieren zoeken kost €2,- p.p.


Meer over Kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof ontdekken?

Kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof speeltuinen

Gesloten10:00 - 17:30

Abtswoude 5, Delft

Bekijk meer:speeltuinen

Paaseitjes rapen

Foto: Het Buurtkippenhok

Er is natuurlijk geen betere plek om eieren te rapen dan in Het Buurtkippenhok! Hier lopen 100 kippen die zo’n 500 eitjes per week leggen. Op tweede paasdag kun je hier in de ochtend de lekkerste eitjes rapen. En misschien vind je ook wel een chocolade eitje…

Wiewatwaar: Op maandag 17 april tussen 10.00 en 11.00 uur.


Meer over Het Buurtkippenhok ontdekken?

Het Buurtkippenhok kinderboerderijen

Vandaag gesloten

Hof van Delftpark, Delft

Bekijk meer:kinderboerderijen
 

Paaseieren zoeken bij Buytendelft

Foto: Buytendelft

Stadsboerderij Buytendelft in de Delftse Hout pakt uit met Pasen. Je kunt  paaseieren komen zoeken in de waterspeeltuin. Let op: je kinderen zoeken houten blokjes die ze na afloop kunnen omruilen voor een gekookt ei dat ze mogen beschilderen. Daarnaast kun je op de foto met de paashaas, een placemat maken voor het paasontbijt en de jonge lammetjes, varkens en geitjes bewonderen. De vuurplaats is aan en er is een imker en een man met roofvogels aanwezig.

Wiewatwaar: Zaterdag 15 april van 09.30 tot 13.00 uur bij Stadsboerderij en Waterspeeltuin Buytendelft.


Meer over Stadsboerderij BuytenDelft ontdekken?

Stadsboerderij BuytenDelft kinderboerderijen

Gesloten09:30 - 17:00

Korftlaan 3a, Delft

Bekijk meer:kinderboerderijen
 

Piepende paaseieren zoeken voor slechtziende kinderen

marloes van zuijlen delftse houtPaaseieren zoeken is voor de meeste kinderen het hoogtepunt van Pasen. Maar hoe doe je dat als je blind of slechtziend bent? Met piepende paaseieren! Op maandag 17 april is er daarom een piepende paaseieren speurtocht in de Delftse Hout. Aanmelden kan hier.

Wiewatwaar: Maandag 17 april vanaf 11.00 uur in de Delftse Hout.


Meer over Delftse Hout ontdekken?

Delftse Hout parken

Gesloten09:00 - 18:00

Korftlaan 5, Delft

Bekijk meer:parken

Paasbrunch bij Avontura

avontura delft
Foto: Avontura

Op eerste en tweede paasdag organiseert Avontura Delft een paasbrunch! Naast het ontbijt kun je eieren zoeken in de indoor speeltuin. De paasochtend vindt plaats vanaf 8.30 uur tot 10.00 uur. Daarna is Avontura gewoon open volgens reguliere openingstijden en kan iedereen vrij spelen.

Wiewatwaar: Opgeven voor de paasochtend kan bij de receptie van Avontura, deelname kost €10,- voor kinderen en €3,50 voor volwassenen. 


Meer over Binnenspeeltuin Avontura Delft ontdekken?

Binnenspeeltuin Avontura Delft speeltuinen

Gesloten10:00 - 18:00

Leeuwenstein 18, Delt

Bekijk meer:speeltuinen

Lentedag bij Hoeve Bouwlust

Foto: Lentedag Maasland

Hoeve Bouwlust in Maasland organiseert op tweede paasdag een Boeren Lentefeest. Ben je bereid een stukje te reizen buiten Delft, dan is dit een aanrader. Met de auto of bus 33 vanaf station Delft ben je er in 20 minuten. Er is een braderie en op het terras kun je genieten van onder meer boerenijs en verse boerenmelk. Kinderen kunnen cadeautjes zoeken in de hooiberg, en kijken bij het schapen scheren. Ook is er een knutselhoek, speelweide en knuffelweide.

Wiewatwaar: Maandag 17 april van 11.00 tot 16.00 uur bij Boerderij Bouwlust aan Oostgaag 31 in Maasland. Kijk op de website van Boederij Bouwlust voor meer informatie.

Met dank aan Bloei

Bloei DelftDit overzicht is gemaakt door Bloei Delft. Bloei is hét online platform voor (aanstaande) ouders uit Delft met kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar oud. Zoals we allemaal weten, vliegt de tijd voorbij als je zwanger bent of kinderen hebt. Bloei zorgt ervoor dat je niks hoeft te missen! Op Bloei vind je de leukste activiteiten, hotspots en diensten. Zo hoeft niet elke ouder het wiel op nieuw uit te vinden. Check ook de Bloei Agenda voor de meest actuele activiteiten en events voor ouders en kids in de regio.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.