Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pasen 2019: dit is er te doen in Delft

Door Tom Kikuchi 19 april 2019

Wat te doen met Pasen dit jaar in Delft? Genoeg! Tijdens het paasweekend op 20, 21 en 22 april is er veel leuks te doen. Wij hebben de leukste activiteiten tijdens Pasen 2019 voor je verzameld.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Heb je nog tips voor meer leuke evenementen tijdens Pasen 2019 in Delft? Dan kun je ons mailen of ons tip de redactie-formulier invullen.

Paasfeest op de boerderij

Pasen 2019

Zijn je kinderen experts in paaseieren zoeken? Neem ze dan zaterdag 20 april mee naar kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof. Daar kunnen ze zoeken naar paaseieren, paaseieren verven en lekkere broodjes bakken boven het vuur.

Wiewatwaar: Zaterdag 20 april van 12.00 tot 16.00 uur. Kosten zijn €2 voor het eieren zoeken en €1 voor het broodjes bakken. Meer informatie vind je hier.


Meer over Kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof ontdekken?

Kinderboerderij en waterspeeltuin Tanthof speeltuinen

Gesloten10:00 - 17:30

Abtswoude 5, Delft

Bekijk meer:speeltuinen

Paasontbijt bij Avontura

avontura delft
Foto: Avontura

Op Eerste en Tweede Paasdag organiseert Avontura Delft een gezellig paasontbijt. Vanaf 08.30 uur kun je er komen ontbijten. Als de kinderen klaar zijn met het ontbijt, mogen ze met zijn allen op zoek naar paaseieren.

Wiewatwaar: Kaartjes voor het paasontbijt zijn verkrijgbaar bij de receptie. De kaartjes kosten €10 per kind en €4 voor abonnementhouders en volwassenen. Meer informatie vind je hier.


Meer over Binnenspeeltuin Avontura Delft ontdekken?

Binnenspeeltuin Avontura Delft speeltuinen

Gesloten10:00 - 18:00

Leeuwenstein 18, Delt

Bekijk meer:speeltuinen

Tulpenfeest

Op Tweede Paasdag organiseert Flora Delfensis het Tulpenfeest op het Agathaplein. Je kunt er genieten van muzikale optredens, workshops over tulpen in de Gouden Eeuw en er zijn lekkere hapjes en drankjes met een zeventiende-eeuws tintje.

Wiewatwaar:Maandag 22 april van 12.00 tot 16.00 uur. Je hebt geen tickets nodig voor de markt. Als je mee wil doen met een van de workshops heb je wel een ticket nodig, die kun je krijgen op de website van Flora Delfensis . Meer informatie lees je hier.

Paaseieren verven in de Botanische Tuin

Pasen 2019

Zijn je kinderen dol op paaseieren verven? Neem ze dan mee naar de Botanische Tuin. Kinderen tussen de 5 en 10 jaar kunnen op zaterdag 20 april paaseieren verven, met planten!

Wiewatwaar: Vanaf 13.00 tot 15.00 uur in de botanische tuin van de TU Delft.  Je kunt je aanmelden via [email protected] Kosten zijn €5 per kind, begeleidende volwassenen moeten betalen €4. Meer informatie vind je hier.


Meer over Botanische Tuin ontdekken?

Botanische Tuin musea

Gesloten10:00 - 17:00

Poortlandplein 6, Delft

Bekijk meer:musea

Paasbal dansschool Wesseling

Wat te doen met Pasen
Foto: Facebook Dansschool Wesseling

Nog geen idee wat je gaat doen met Pasen 2019? Ga eens een avondje stijldansen! Dansschool Wesseling organiseert een paasbal voor iedereen die romantisch samen wil swingen. Kleed je op je paasbest en maak er samen met je partner een mooie avond van!

Wiewatwaar: Zaterdag 20 april van 20.00 tot 23.30 uur. Meer informatie vind je op hun website.


Meer over Dansschool Wesseling ontdekken?

Dansschool Wesseling dansscholen

Gesloten20:30 - 23:00

Buitenwatersloot 327, Delft

Bekijk meer:dansscholen

Gouden eieren zoeken in de stad

Hartje Delft verstopt op Tweede Paasdag tien gouden eieren in de stad. In het artikel hieronder lees je er meer over.

Met Pasen kun je op zoek naar gouden eieren en ze zijn nog geld waard ook

Paaseieren zoeken alleen voor kinderen? Nee hoor! Ook volwassen kunnen dit jaar met Pasen in Delft o...

Paasbrunchen

Pasen 2019

Als je geen zin hebt om een heel paasontbijt, lunch of brunch klaar te maken, kan je lekker buiten de deur eten. Zo kun je bijvoorbeeld op eerste paasdag bij Seven Hills terecht voor een paaslunch. En bij De Stadsplantage kun je op beide Paasdagen genieten van een High Tea.

Wiewatwaar: verschillende locaties met verschillende prijzen.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.