Op deze plekken in Delft kan je tijdens oud en nieuw terecht voor een goed feestje

Door Iris Olsthoorn 29 november 2017

Dé vraag om het eens uitgebreid met je vrienden over te hebben: wat doen we dit jaar met oud en nieuw? In Delft valt er in ieder geval genoeg te vieren. We hebben een aantal feestjes voor je op een rij gezet.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

 

Gezellig bij Area015

Bij Area015 wordt een goed oud en nieuw feestje ook niet overgeslagen. Ideaal voor mensen die zin hebben in véél gezelligheid en niet te veel gedoe. Want als je voor dit feestje een kaartje koopt, wordt je de hele avond voorzien van drankjes en hapjes.

Wiewatwaar: 31 december vanaf 21.00 uur. Een kaartje kost €50,-, verkrijgbaar aan de bar. Dit is inclusief hapjes en drankjes.

Area 015 bars

Vandaag gesloten

Burgwal 22, Delft

Bekijk meer:bars

Lekker gaan bij Ciccionina – gaat niet door

Helaas: bij Ciccionina stond een ‘lekker gaan’ feestje gepland tijdens oud en nieuw, maar de club heeft het vanwege de recente ontwikkelingen moeten cancelen. Dit is te lezen op de Facebookpagina. 

Club Ciccionina cafés

Vandaag gesloten

Kromstraat 24, Delft

Bekijk meer:cafés

Dansen op seventies muziek in het Flora Theater

In het Flora Theater gaan op oudjaarsavond de voetjes van de vloer! Er worden heerlijk foute hitjes uit de 70’s, 80’s, en 90’s gedraaid. Lekker swingend 2018 in dus!

Wiewatwaar: vanaf 23.00 uur tot in de late uurtjes. Entree is €10,-, je koopt je kaartje aan de deur. Toegang alleen voor 21 jaar en ouder!

Dansen met DJ’s in de VAK

In de VAK wordt tijdens oud en nieuw een feestje gevierd met verschillende DJ’s, waaronder D-Rashid. Als we de organisatoren moeten geloven is dit ‘de beste manier om 2018 te starten’. Het feest duurt tot in de vroege uurtjes.

Wiewatwaar:  vanaf 00.15 uur tot 05.00 uur. Een kaartje kost je €17,- (earlybird) en koop je hier.  De minimale leeftijd is 18 jaar.

(F)OUDjaarsborrel bij de Oude Jan

Heb je tijdens de jaarwisseling andere verplichtingen, maar wil je wel even feestelijk gedag zeggen tegen 2017? Dan kan je vanaf ’s middags terecht bij de traditionele oudejaarsborrel van café de Oude Jan. Dj’s Hein & Ken draaien lekkere foutje hitjes voor je, terwijl je met vrienden en bekenden van een biertje en een oliebol geniet.

Wiewatwaar:  van 15.00 tot 20.00 uur. Geen kaartje nodig!

Café de Oude Jan cafés

Nu open10:00 - 01:00

Heilige Geestkerkhof 4, Delft

Bekijk meer:cafés

Weet jij van nog meer leuke feestjes tijdens oud & nieuw? Laat het ons weten in een reactie of mailtje!

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.