Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op dit bierfestival in Delft proef je meer dan 100 bijzondere bieren

Door Iris Olsthoorn 15 augustus 2019

Deze is voor alle bierliefhebbers! Op zondag 25 augustus is op de Brabantse Turfmarkt de twaalfde editie van het Delftse Bierfestival. Tijdens dit festival zijn er maar liefst 26 verschillende brouwerijen uit Nederland en België aanwezig. 

Je kunt tijdens het festival meer dan honderd verschillende bieren proeven. Zelfs voor de echte bier-geek zitten er geheid biertjes tussen die je nog niet eerder proefde, want er zijn een hoop kleine brouwerijen aanwezig waarvan het bier niet zomaar overal te krijgen is.

Winnaarsbier

Tijdens het festival verzorgt café Locus Publicus happen (die natuurlijk uitermate goed smaken bij bier!) en is er een podium waarop een live bandje staat te spelen. Om 13.30 uur worden zoals ieder jaar de winnaars van de verkiezing Het Lekkerste Bier van Zuid-Holland bekend gemaakt. Nieuw is dit jaar dat de bezoekers van het festival het lekkerste bier van het festival  mogen kiezen, dus goed proeven!

Het Bierfestival begint om 11.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Een kaartje koop je binnenkort in de voorverkoop of op de dag zelf. Voor €20,- krijg je een proefglas, vijf muntjes en een bierboekje. Je kunt op het festival ook losse muntjes kopen.


Meer over Locus Publicus ontdekken?

Locus Publicus cafés

Geopend11:00 - 02:00

Brabantse Turfmarkt 67, Delft

Bekijk meer:cafés

 

Meer over

Doen

adv.