Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Op deze dag trekken alle vrouwen hun bikinitopje uit en dit is waarom

Aangeboden door Blootgewoon! 19 juni 2019

Veel vrouwen zouden best graag zonder bikinitopje op het strand of in de achtertuin gaan liggen. Want zeg nou zelf: het geeft toch een vrij gevoel? Ook al mag topless zonnen altijd, toch durft niet iedereen het meer aan. Daarom is het zondag 23 juni Nationale Toplessdag. Iedereen die wil kan dan op het strand, aan de Delftse Hout of in de achtertuin zonnen met de borsten bloot.

Enneh, je hoeft écht geen perfect lichaam te hebben om topless te zonnen. Het gaat juist om acceptatie van jezelf. Let maar op: zondag zie je borsten in alle soorten en maten. Daarbij heeft topless zonnen superveel voordelen. Zo word je bruin zonder strepen, heb je geen plakkende bikinitop na het zwemmen en hoef je niet moeilijk te doen met een handdoek tijdens het omkleden.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Meedoen kan overal

Blootgewoon! organiseert de Nationale Toplessdag. Zij willen zondag 23 juni een record topless zonnen vestigen. Daarvoor kun je tussen 12.00 en 14.00 uur naar strandpaviljoen Beach Break gaan in Noordwijk aan Zee. Maar zonnen zonder topje in eigen achtertuin, aan de Delftse Hout of op het strand van ’s Gravenzande mag ook. Laat weten dat je het evenement steunt door op het Facebookevent aan te geven dat je meedoet of gebruik #toplessdag op social media.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Blootgewoon!. Meer over Blootgewoon! ontdekken?

adv.