Oefen alvast maar een mooie pose: modellenbureau Elite gaat casten in Delft

Door Ilse Zoutewelle 9 augustus 2017

Heb je altijd al geweten dat er een model schuilt in jou? Dan is zondag 10 september je kans om ontdekt te worden! Modellenbureau Elite (je weet wel, het agentschap achter Cindy Crawford) gaat die dag modellen casten in Delft.

Tijdens de castingdag verschijnt er op de Markt een grote catwalk waar modellen in spé (jij dus!) zich tussen 12.00 uur en 16.00 uur mogen presenteren. Ben je niet zo’n held op de catwalk? Geen probleem, voorafgaand aan de casting is er een catwalktraining. Na de eerste ronde op de catwalk is er een tweede ronde waarbij de deelnemers een natural make-over krijgen van het Rob Peetoom visagie team en een fotoshoot. Kom je hier doorheen? Dan mag je door naar de landelijke finale en maak je kans op een 2-jarig contract bij Elite.

Eisen

Je moet overigens wel aan wat eisen voldoen om mee te mogen doen aan de casting. Elite vraagt jongens en meisjes tussen de 14 en 22 jaar die minimaal 172 cm (meisjes) of 183 cm (jongens) zijn. Verder moeten kinderen onder de 18 een toestemmingsbrief van ouder of voogd meenemen. Als je aan die voorwaarden voldoet, kan je je op 10 september opgeven of je nu al inschrijven via elitemodellook.nl.

Ben jij – helaas pindakaas – geen 22 meer? Dan is het alsnog leuk om te komen. Real life Holland’s Next Topmodel, anyone?

via GIPHY