Pink Ladies en T-Birds opgelet: Binnenkort draait er een meezingversie van Grease in Delft

Door Tom Kikuchi 17 april 2019

You’re the one that I want, the one that I want, oh oh oh. Dikke kans dat je dit liedje nu in je hoofd hebt en misschien wel hardop aan het zingen bent. Als je de smaak écht goed te pakken hebt, hebben we héél goed nieuws voor je. Op 26 april om 20.00 uur kun je naar de meezingversie van Grease in Filmhuis Lumen!

You’re the one that I want was één van de heerlijke meezingers in de film. En je kent vast Summer Nights en Greased Lightning nog wel. Ga de liedjes maar vast oefenen, want dat wordt uit volle borst meezingen en wegzwijmelen bij de romantiek tussen Sandy en Danny. Je kunt je kaartjes kopen bij de kassa van Filmhuis Lumen of via de website.

Tell me more, tell me more

Na de film gaat het feestje nog even door, want in de hal staat een DJ om alle voetjes van de vloer te krijgen. Je bent altijd welkom om een dansje te wagen, ook als je niet bij de film kon zijn. De mooiste Sandy en stoerste Danny winnen een leuke prijs, dus haal je leren broek maar van zolder en neem je eigen Danny of Sandy mee voor een avondje stappen.

Even in de stemming komen

Is het voor jou ook al minstens twintig jaar geleden dat je Grease hebt gezien? Kom dan alvast in de stemming met deze hit:


Meer over Filmhuis Lumen Delft ontdekken?

Filmhuis Lumen Delft bioscopen

Nu open18:30 - 00:00

Doelenplein 5, Delft

Bekijk meer:bioscopen

Meer over

Doen Nieuws

adv.