Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Je moeder verwennen én het goede doel steunen kan bij het Stads-Koffyhuis

Aangeboden door Stads-Koffyhuis Delft 8 mei 2017

Je moeder blij maken én Alpe d’HuZes steunen: dat klinkt als een fantastische combinatie. En dat is het ook! Op 14 mei organiseert het Stads-Koffyhuis een speciaal moederdagontbijt waarvan de opbrengt volledig naar Alpe d’HuZes gaat.

Stads-Koffyhuis eigenaar Ferry en zijn zoon Kris fietsen op 1 juni de bekende berg op en willen met deze actie zoveel mogelijk geld ophalen voor het KWF. Ferry vertelde eerder aan indebuurt waarom de Alpe d’HuZes zo bijzonder voor hem is: “Mijn moeder is in 2012 overleden aan een hersentumor. In 2011 heeft zij voor het eerst meegedaan aan de Alpe d’HuZes: het was voor haar een soort laatste wens. Toen hebben mijn broer, zus en ik gezegd: volgend jaar gaan wij ook meedoen. Helaas was ze in juni 2012 al overleden, maar we hebben wel mee gefietst. Ik vond dat zo mooi en bijzonder om te doen, dat ik daarna ieder jaar heb mee gedaan.”

Het ontbijt

Jij kunt hen helpen door je moeder én je lekkere trek mee te nemen op Moederdag. Want het ontbijt wordt smullen: je krijgt roerei, flensjes met stroop en suiker, kaas, ham, jam en rauwkost. Daarbij krijg je vers gebakken brood met boter, een glas verse jus d’orange, een mok koffie of thee en yoghurt met fruit. En o ja: het ontbijt kost je ZEStien euro per persoon.

Reserveren kan hier, vermeld erbij dat je voor het moederdagontbijt komt.


Meer over Stads-Koffyhuis Delft ontdekken?

Stads-Koffyhuis Delft koffiebars

Gesloten09:00 - 19:00

Oude Delft 133, Delft

Bekijk meer:koffiebars

adv.