Losgaan tijdens een jamsessie: hier kan het in Delft

Aangeboden door Cultuurlab 28 maart 2019

Muziekliefhebbers kunnen het beamen: er is niets zo fijn als losgaan op je instrument tijdens een jamsessie. Bij Cultuurlab kun je je zaterdag 6 april uitleven tijdens de open jamsessie ‘Spod de Groove’. En iedereen mag meedoen!

Spod the Groove is een initiatief van SPOD, D.S.J.V. Groover & Cultuurlab. Omdat jammen best wel spannend en moeilijk kan zijn, start de jamsessie met een workshop. Ook is er voor de gelegenheid een sessieband samengesteld. De band bestaat uit Delftse muzikanten die vanuit verschillende hoeken komen: jazz, indie, funk, hiphop, rock, enzovoorts. De sessie draait om pure improvisatie en het plezier van samen muziek maken. Versterkers, drums en toetsen zijn aanwezig, dus je hoeft enkel je instrument mee te nemen.

21.00 uur – Jamworkshop

De jamsessie start om 21.00 uur met de workshop. Tijdens kleine jamspelletjes wordt je creativiteit gestimuleerd. Daarnaast word je uitgedaagd om goed naar andere muzikanten te luisteren en te anticiperen op elkaar. Iedereen die het leuk vindt om muziek te maken, kan meedoen. Ook als je geen muziekinstrument speelt, ben je welkom. Er zijn kleine percussie-instrumenten aanwezig en zelfs door het klappen van je handen kun je meejammen. Het maakt niet uit welk niveau je hebt of in welk genre je speelt, als je maar plezier beleeft aan muziek maken!

22.00 uur – Open jam

Vanaf 22.00 uur gaat de jamsessie echt los. De sessie wordt geopend door de band. Als je mee wilt jammen, kun je je melden bij de leden van de organisatie. Om de zoveel tijd zorgen ze voor een wisseling in de samenstelling van de sessieband.

Meedoen is gratis en opgeven is niet nodig. Heb jij écht de muzikaliteit van een houten deur? Dan kun je ook lekker komen kijken en luisteren. Minstens net zo leuk!

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor het Facebook evenement.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Cultuurlab. Meer over Cultuurlab ontdekken?

Cultuurlab vrijetijd en uitgaan

Brabantse Turfmarkt 9, Delft

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

adv.