Liefhebber van livemuziek: hier moet je zijn

Aangeboden door Tierney’s Irish Pub Delft 6 november 2018

Een avondje in de kroeg krijgt ineens veel meer sfeer als er een band of singer-songwriter wat gezellige deuntjes laat horen. Tierney’s Irish Pub snapt dat helemaal en daarom is er elke vrijdag en zaterdag livemuziek.

In de avond maken de stoelen en tafels van de pub plaats voor muziekboxen, gitaren en drums. En of je nu van rock, soul, pop of singer songwriters houdt: je komt aan je trekken. “We hebben elk weekend artiesten uit een ander genre”, vertelt PJ van Tierney’s Irish Pub. “Voor iedereen zit er een leuke artiest bij.”

Kom een hapje eten

Je kunt natuurlijk om 22.00 uur naar de pub komen en genieten van de muziek, maar je kunt óók wat eerder gaan en meteen een hapje eten. Zoals het een echte Ierse pub betaamt, kun je hier ook typische gerechten als cottage pie, fish and chips en Irish stew eten. Daarnaast zijn ook de burgers het uitproberen waard. Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten: je betaalt ongeveer €13,- voor een gerecht.

Het programma

Oftewel, trommel je vrienden op en neem ze mee naar Tierney’s Iris Pub! Hieronder vind je het programma voor november. En o ja! De toegang is gratis.

Tierney’s Irish Pub Delft restaurants en horeca

Nu gesloten12:00 - 02:00

Kromstraat 29, Delft

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.