Leuk voor met je (voetbal)vrienden: er is een footgolftoernooi in Delft

Door Iris Olsthoorn 12 september 2018

Wie is er zó goed met een voetbal, dat hij of zij feilloos een golf-hole kan raken? Je kunt je vrienden binnenkort uitdagen, want er wordt een footgolftoernooi gespeeld in Delft. Op woensdag 19 september verandert het gras van de TU Campus in een footgolfbaan. 

Footgolf is precies wat je denkt: een combinatie tussen voetbal en golf. De uitdaging is om een voetbal met zo min mogelijk trappen in een gat in de grond te krijgen. De heuveltjes op de campus zijn het speelveld, wat het spel nog uitdagender maakt. In totaal zijn er 9 holes.

Inschrijven enzo

Het toernooi wordt georganiseerd door voetbalvereniging Ariston ’80 en Sport & Cultuur van de TU. Iedereen kan meedoen, zowel studenten als niet-studenten. Je moet je wel inschrijven, dat kost €10,-. Meedoen is ook nog eens goed voor je karma. De helft van het inschrijfgeld gaat namelijk naar het goede doel MijnHeld.

Het toernooi is op woensdag 19 september en duurt de hele dag. Je kunt je hier inschrijven voor een tijdvak.

Zo scoor je een hole in one

Alvast even oefenen (om je vrienden in te maken, natuurlijk):

*** English below ***Ga jij ook voor de hole in one? Laat het zien op 19 september!Will you complete a hole in one? We'll see you on the 19th of september!

Posted by v.v. Ariston'80 on Friday, 24 August 2018

Meer over

Doen Getipt

adv.