Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker veel doen in het groen tijdens BieslandDagen

Door Anne-Meike van den Berg 1 september 2016

Niks is fijner dan met lekker weer de natuur in, dus kijken wij nu al uit naar de BieslandDagen dit weekend. In de Bieslandse polder is zaterdag en zondag op maar liefst 9 verschillende locaties heel veel leuks te doen in het groen. 

De polder in

Hoeve Biesland, Kinderdagverblijf Knorretje, het Walnoten Landje, de Halve Molen: het zijn een paar van de plekken waar op zaterdag 3 en zondag 4 september van alles te doen is. Alle 9 locaties van de BieslandDagen liggen in de Bieslandse polder, tussen Den-Haag, Delft en Pijnacker-Nootdorp in.

Hoogtepunten

Er is ongelofelijk veel te doen tijdens deze 11e editie van de BieslandDagen. We zetten de leukste dingen voor je op een rijtje:

BieslandDagen
Foto: BieslandDagen

 

Hoeve Biesland: bij Hoeve Biesland kunnen kinderen kalfjes aaien en spelen in de strohut. Vanaf 14:00 uur is er muziek van Shantykoort Schiehaven. Op het terras van De Groenteboerin, op het erf van de hoeve, kan je genieten van een drankje met huisgemaakt lekkers. Tegenover de tuin van De Groenteboerin vind je de streekmarkt.

De Halve Molen: dierenvrienden moeten dit weekend bij de Halve Molen zijn. Daar geeft een jachthondentrainer demonstraties, kan je een valk en een dwergarend bewonderen en fretten aaien.

De schaapsherder: in het weiland naast de Halve Molen gaan schapendrijvers te strijd met elkaar aan tijdens een echte schapendrijfwedstrijd. Ga zeker even kijken want dat wordt spannend!

Het Walnoten Landje: liefhebbers van kunst en cultuur zitten dit weekend goed bij het Walnoten Landje, het kleine weilandje vlak naast de Uylenburg. Daar vind je bijzondere leemkunst op bomen en kan je genieten van theater in de natuur.

Kijk hier voor het hele programma van de BieslandDagen. 

Meer over

Doen Getipt

adv.