Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker smullen! Dit gratis foodtruckfestival is binnenkort vlakbij Delft

Aangeboden door TOOST foodtruckfestival 2 juni 2019

Wijn, lekker eten, goede muziek en – als het meezit – een zonnetje: is er een betere manier om de zomer te beginnen? Wij vinden van niet! Blok daarom 14 tot en met 16 juni in je agenda, want TOOST Foodtruckfestival komt naar Rijswijk. En: de toegang is gratis!

Het Wilhelminapark verandert het tweede weekend van juni in één groot festival. Er staan veertien foodtrucks die je eigenlijk allemaal moet testen. Wat dacht je van de vega falafel van Bik Bike Vega, crêpes met Nutella bij Crepes Bubu of een goede pizza van Pizzerije? Wij weten het wel… Daarnaast zijn er ook veel verschillende soorten wijn en bier te krijgen.

Neem je kinderen mee

De kinderen kun je trouwens met een gerust hart meenemen, want die vermaken zich prima. Er is een speciale kids corner waar ze creatieve workshops kunnen volgen en er staat een grote zweefmolen. En natuurlijk mogen ze ook langs bij de poffertjeskraam.

Lekkere muziek

Naast lekker eten bestaat de TOOST karavaan ook uit een rollend podium. Onder andere het aanstekelijke collectief El Colectivo Camacho en Joost Wander zijn van de partij. De disco- en guilty pleasure helden van De Platenbakker en DJ Yuppe Fish zorgen ervoor dat je wel móet dansen. Kortom: dit wil je niet missen!

Nog even alle praktische info op een rijtje:

  • TOOST Foodtruckfestival is van vrijdag 14 tot en met 16 juni 2019.
  • Je vindt TOOST Foodtruckfestival in het Wilhelminapark (10 minuten fietsen vanaf Delft).
  • Het terrein is vrijdag van 16:00 tot 23:00 geopend, zaterdag van 12:00 tot 23:00 uur en zondag van 13:00 tot 21:00 uur.
  • Toegang is helemaal gratis!

Ga je naar TOOST? Zet jezelf dan op ‘aanwezig’ in het Facebook-event. Dan krijg je alle updates mee!

adv.