Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker én goed: kom pannenkoeken eten voor Alpe d’HuZes

Aangeboden door Stads-Koffyhuis Delft 16 maart 2017
Heerlijke pannenkoeken eten en dan ook nog eens het goede doel steunen, dat klinkt goed toch? Aanstaande zondag 19 maart kan je bij het Stads-Koffyhuis terecht voor het pannenkoekenfestijn voor Alpe d’HuZes. 

Ferry van Winden van het Stads-Koffyhuis gaat op 1 juni fietsen voor het goede doel. Dat doet hij niet alleen: ook zijn zoon Kris van 11 gaat één keer mee de bekende berg op. Ze willen met deze actie zoveel mogelijk geld ophalen voor het KWF.

Onbeperkt pannenkoeken

Jij kan helpen door zondag je lekkere trek mee te nemen. Je steunt Ferry en Kris op een wel heel makkelijke manier: door onbeperkt pannenkoeken te komen eten met je hele familie. Het pannenkoekenfestijn vindt plaats van 16.30 tot 19.00 uur.

Dubbel plezier

Door mee te eten heb je niet alleen zelf een hele leuke middag, maar je doet ook iets goeds. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn de kosten €7,- per persoon. Ben je ouder dan 12, dan betaal je €10,-. De drank is niet inbegrepen. En heel tof: al het eten en drinken wordt door het Stads-Koffyhuis en de volledige opbrengst gaat naar de Alpe d’HuZes.

Reserveren kan via de mail of via 06-55180054

 Meer over Stads-Koffyhuis Delft ontdekken?

Stads-Koffyhuis Delft

koffiebars

Gesloten09:00 - 19:00

Oude Delft 133, Delft

Bekijk meer:koffiebars

adv.