Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Je kunt nu vanuit Delft de bus pakken naar Parijs

Door Jantine van den Hoven 3 mei 2016

Het is nu mogelijk om vanuit Delft de bus te pakken naar Parijs. Je doet er dubbel zo lang over als met de TGV maar je betaalt dan ook aanzienlijk minder. 

Stel, je hebt komende vrijdag tussen Hemelvaart/Bevrijdingsdag vrij en denkt: ik wil iets gaan doen. Dan kun je bij P+R Nijverheidsplein op de bus naar Parijs stappen voor 20 tot 25 euro. De bus vertrekt er drie keer per dag naar Parijs Porte Maillot of naar luchthaven Charles de Gaulle.

Je doet er een uurtje of 8 over. Met de trein zou je er (afhankelijk van de tijd en overstappen) 3 of 4 uur over doen en rond de 120 euro betalen.

Je kunt trouwens ook vanuit Delft in een paar uur in Antwerpen of Brussel zitten, dit kan vanaf 7 euro. Eerder al maakten we melding dat je vanuit Delft de bus kunt pakken naar Berlijn. Sinds kort zijn Antwerpen, Brussel en Parijs ook toegevoegd als reisbestemmingen vanuit Delft.

De prijzen van de bustickets varieren, het is net hoeveel vraag er naar is. Net als bij vliegtickets dus. De vervoerder Flixbus mag niet concurreren met regionale vervoerders, dus alleen op ‘verre’ ritjes mag je mee.

Meer over

Doen Verkeer

adv.