Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wél goed uit je woorden op vakantie: hier leer je Spaans

Aangeboden door NosVamos 3 oktober 2019

Lukte het je afgelopen zomervakantie nog niet om (bij wijze van spreken dan, hè) een bordje tapas te bestellen? Ga volgend jaar goed voorbereid op pad en volg Spaanse les bij NosVamos. En neem maar van ons aan: het wordt nog leuk ook.

Spaanse les volgen bij Fátima van NosVamos betekent niet dat je woordjes moet stampen tot je erbij neervalt. Nee, Fátima maakt er iets leuks van. Het begint al bij de leslocatie op het Rietveld. De ruimte is knus ingericht met een gezellige tafel waar je met maximaal zes cursisten aan zit. Het voelt alsof je bij haar aan de keukentafel zit!

Spaans spreken

Tijdens de les verveel je je geen moment. Fátima vertelt: “Ik haal Spanje hier in huis. Tijdens een les praten we zoveel mogelijk in het Spaans. Natuurlijk: als je nog geen woord Spaans kunt, beginnen we eerst met de basis van woordjes en grammatica. Maar zodra het kan, gaan we praten. Dat is het belangrijkste doel van de les. Zodat jij, als je straks in een Spaanstalig land bent, zonder problemen jezelf verstaanbaar kunt maken.”

nos vamos fatima
Fátima

Wijn en tapas

Officieel duren de lessen anderhalf uur, maar de deelnemers blijven soms langer plakken. “Met regelmaat komen tegen het einde van de les de wijn en tapas op tafel. Dan gaan we lekker kletsen en veel mensen blijven nog even. Ik vind het heerlijk: voor mij is dit echt ontspanning.

Geef je op

Lijkt het je wel wat om Spaans te leren bij NosVamos? Geef je dan op! De eerstvolgende cursus start in januari 2020. Dat lijkt nu nog ver weg, maar de ervaring leert dat de groepen snel vol zitten. Aanmelden kan via de onderstaande oranje button.


Meer over NosVamos ontdekken?

NosVamos opleidingen

Op aanvraag

Rietveld 88 , Delft

Bekijk meer:opleidingen

adv.