Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Klussers verzamelen: hulp nodig bij NL Doet

Door Redactie indebuurt 7 maart 2016

Je weet wel, die ene broek die je altijd nog bewaart want ‘handig als ik ga klussen’? Zaterdag kun je hem aan tijdens de jaarlijkse vrijwilligersactie NL Doet. Veel klussen zijn bij scholen, verenigingen en scoutinggroepen.

Op veel plekken kunnen de verenigingen nog wel hulp gebruiken. Op de site van NL Doet kun je zien hoeveel mensen zich al hebben aangemeld voor een klus in jouw buurt. Een paar voorbeeldjes waar mensen nog niet echt warm voor lopen en waarbij je je zeker nog aan kunt sluiten:

Buurtmoestuin Poptahof

Het terrein moet klaargemaakt worden zodat de kinderen er binnenkort aan de slag kunnen met hun groene vingers.
Meer info.

Montessorischool Jan Vermeer

Op de Montessorischool is hulp nodig bij het schoonmaken in het kleuterlokaal maar ook het schoolplein heeft nog wel wat onderhoud nodig. De wethouders Ferrie Förster, Lennart Harpe, Raimond de Prez, Aletta Hekker en gemeentesecretaris Hans Krul helpen in ieder geval mee.
Meedoen.

Scouting Nautilus

Natuurlijk zijn de waterscouts zelf ook vaak aan het klussen, maar wat hulp is nooit weg. De voorkant van het clubhuis kan wel een opknapbeurt gebruiken, ze noemen dit zelf ‘de groene revolutie’. En daar worden dus nog vrijwilligers voor gezocht.
Lees hier meer over de klus.

Toch zin in iets anders? Zoek hier naar alle klussen in en rond Delft.

Meer over

Doen

adv.