Delft

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x superleuk om te doen met kinderen in de kerstvakantie

Door Iris Olsthoorn 2 januari 2019

Kinderen hoeven zich tijdens de kerstvakantie écht niet te vervelen. We zetten een paar leuke activiteiten tot 6 januari voor je op een rij: 

Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Ho, ho, ho, kerstvakantie vieren doe je zo!

Bij kinderboerderij BuytenDelft is het elke dag (ja, je leest het goed), van de kerstvakantie feest. Ook de laatste dagen van de vakantie trekken ze alles uit de kast: zo kun je bijna iedere dag muffins versieren, kun je meelopen met de boer, worden er verhalen voorgelezen en meer. Kijk hier voor het hele programma van week 2. 


Meer over Stadsboerderij BuytenDelft ontdekken?

Stadsboerderij BuytenDelft kinderboerderijen

Geopend09:30 - 17:00

Korftlaan 3a, Delft

Bekijk meer:kinderboerderijen

Armbandjes maken en meer

 

Wat oudere kinderen worden ongetwijfeld blij van een workshop bij Lazuli. Op 3 januari kun je er van 12.00 – 16.00 uur terecht voor een inloopworkshop. Je kunt kiezen uit sneeuwpop maken, keien versieren, armbandje maken of kleien met foam clay. Je betaalt €5,- per persoon: dat is inclusief limonade met wat lekkers erbij. De workshops zijn voor alle leeftijden, dus doe zelf lekker mee!


Meer over Lazuli Delft ontdekken?

Lazuli Delft vrijetijd en uitgaan

Gesloten12:00 - 18:00

Lange Geer 72, Delft

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Spannende rondleidingen en moordzaken oplossen

Ideaal voor als het deze vakantie wat minder mooi weer is: Museum Prinsenhof Delft organiseert allerlei spannende activiteiten voor gezinnen. Zo kun je een rondleiding krijgen door oude stadsgevangenis Het Steen, kun je de moord op Willem van Oranje oplossen met de Cold Case Onderzoekskoffer of maak je je eigen familiewapen in een workshop. Kortom: genoeg leuks te doen! Kijk hier voor een overzicht van alle activiteiten tijdens de kerstvakantie. 


Meer over Museum Prinsenhof Delft ontdekken?

Museum Prinsenhof Delft musea

Gesloten11:00 - 17:00

Sint Agathaplein 1, Delft

Bekijk meer:musea

Schaatsbaan bezoeken

Toe aan iets actiefs na al die avondjes tafelen? Dat komt goed uit, want de schaatsbaan van Winters Delft ligt er nog tot zondag 6 januari. Kids die nog niet zo goed overweg kunnen met ijzers onder hun voeten, kunnen op 2 en 3 januari meedoen met de clinics van DKIJV. Deze schaatsvereniging leert kinderen met behulp van leuke spelletjes en oefeningen de beginselen van het schaatsen. Kijk hier voor meer info over de clinics en hier over meer info over Winters Delft zelf. 

schaatsbaan in delft

Yes! De schaatsbaan ligt er weer en wij namen een kijkje

Het is december en dat betekent: lekker schaatsen! Zoals ieder jaar rond deze tijd is er een tijdeli...
Page 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.