10 x naar de kerstnachtdienst in Delft

Door Ilse Zoutewelle 13 december 2017

Een echt kerstgevoel heb je (wat ons betreft) pas nadat je bij een kerstnachtdienst bent geweest! Er zijn in Delft méér dan genoeg kerken waar je naar toe kunt. Wij hebben voor je uitgezocht waar je heen kunt en hoe laat.

<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

Missen we nog een kerstnachtdienst in dit overzicht? Laat het ons weten!

Nieuwe Kerk

De kerstnachtdienst van de Protestante Kerk in Nederland is dit jaar voor het eerst weer in de Nieuwe Kerk! Het mannenkoor Jubilate uit Katwijk en sopraan Emma Brown komen zingen tijdens de dienst. Ze worden begeleid door het gerestaureerde orgel, dus dat wordt ongetwijfeld prachtig. Tip: kom op tijd, anders zit de kerk waarschijnlijk al vol.

Er is dit jaar trouwens ook een kinderkerkdienst, die start om 19.00 uur.

19.00 uur Kinderkerkdienst / 22.00 uur kerstnachtdienst, Nieuwe Kerk. 

Marcuskerk

In de Marcuskerk is er ook een kerstnachtdienst. Er worden kerstliederen gezongen en je hoort over de betekenis van het kerstkind voor jouw leven.

20.30 uur, Menno ter Braaklaan 2.

Maria van Jesse Kerk

In de katholieke kerk aan de Burgwal kun je op kerstavond kiezen uit maar liefst drie kerstnachtvieringen De vieringen worden muzikaal begeleid door een koor.

17.00 uur Gezinsnachtviering / 19.30 uur Kerstnachtviering /22.00 uur Kerstnachtviering, Burgwal 20.

De Morgenstond

Evangeliegemeente De Morgenstond houdt dit jaar een moderne, sobere kerstnachtdienst. Er zijn echte verhalen van gewone mensen. Na afloop is er wat te drinken en lekkers.

21.30 uur, Achterom 46.

Remonstrantse Kerk

Leuk voor de kinderen: de kerstviering in de Remonstrantse Kerk. Dit is een heel schattig kerkje aan de Oude Delft dat sowieso al de moeite waard is om te bekijken. De kerstnachtdienst met traditionele kerstliederen moet hier dus al helemaal bijzonder zijn!

19:30 uur, Oude Delft 102.

Hofkerk

In de Hofkerk in Hof van Delft wordt een Top 2000 kerstnachtdienst gehouden! Het verhaal van de geboorte van Jezus wordt verteld, afgewisseld met liedjes uit de Top 2000 door de band Online.

20.30 uur, Cort van der Lindenstraat 1.

St. Hippolytuskapel

In de St. Hippolytuskapel wordt de geboorte van Jezus gevierd met een gezongen hoogmis.

22.00 uur, Oude Delft 118.

Het Boek

Bij de Christelijk Gereformeerde Gemeente ‘Het Boek’ wordt er een kerstnachtdienst gehouden met het thema ‘niet alleen’. Na afloop is er koffie, thee, chocolademelk en wat lekkers.

21.00 uur, Sandinoweg 151.

Franciscus en Clarakerk

Om 19.00 uur is er een Kerstgezinsviering in de Franciscus en Clarakerk. Er wordt een kerstverhaal gelezen en uitgebeeld door twintig kinderen! Om 22.00 uur is in de Franciscus en Clarakerk de Nachtmis.

19.00 en 22.00 uur, Raamstraat 76.

Immanuelkerk

In de Immanuelkerk wordt een kerstnachtdienst gehouden die vooral bedoeld is voor internationale studenten. Vanaf 21.00 uur is de kerstnachtdienst. Daarvoor is om 18.00 uur een diner voor internationale studenten.

21.00 uur, Schoemakerstraat 1. 

<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.